Katja Schuurman geloofde eerder niet in de ernst van corona, maar heeft het nu zelf te pakken:
Katja Schuurman geloofde eerder niet in de ernst van corona, maar heeft het nu zelf te pakken: "Vind het een kutvirus”Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Katja Schuurman geloofde niet in de ernst van corona, maar heeft het nu zelf: "Het valt niet mee”

Sinds het begin van de coronacrisis was Katja Schuurman kritisch over het beleid en het virus. Maar nu ze het virus zelf te pakken heeft, lijkt ze er toch iets anders over te denken.

RedactieEM-Press/Patrick van Emst

Op Instagram plaatst Katja een selfie, waarop ze op bed of op de bank lijkt te liggen.

Katja Schuurman heeft corona

Ze schrijft bij het kiekje: “Oké. Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik vind het nogal een KUTVIRUS! Dag 723 nu. (Zo voelt het.) En het valt niet mee". Hier voegt ze de volgende hashtags aan toe: #kutvirus #kutvariant #ikzalvooraltijddankbaarzijnalsikweergezondben #nietsisvanzelfsprekend.

Nu Katja het virus zelf onder de leden heeft, vindt ze dat het allesbehalve meevalt. Dat terwijl ze zich de afgelopen anderhalf jaar nogal sterk heeft uitgesproken over de coronamaatregelen.

Waarschuwing horecazaak

Op social media liet Katja aantal keer weten dat ze het niet met de coronamaatregelen eens was. En toen de horecazaak van haar man Freek een waarschuwing kreeg, was ze hier niet over te spreken.

Ook schreef Katja dat je ziek kunt worden van “werkloos zijn, eenzaamheid, spanning thuis, omdat je bedrijf naar de klote gaat of omdat je depressief bent. Maar niet door corona en dat is wat telt”. Die post heeft ze later verwijderd.

Beterschap

Nu Katja zelf geveld is door het virus krijgt ze veel steun, ook van bekend Nederland. BN’ers als Victoria Koblenko, Lucy Woesthoff en Daphne Bunskoek wensen haar beterschap.

Katja Schuurman: ‘Je moet je nooit schamen voor je moeder’

Bron: AD.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden