Joe Buck in Beste Zangers Beeld Screenshot Avrotros
Joe Buck in Beste ZangersBeeld Screenshot Avrotros

Kijkers ‘Beste zangers’ dolenthousiast over Joe Bucks versie van ‘Baby get higher’

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Beste zangers werd Roel van Velzen (43) in het zonnetje gezet. De artiesten zongen een paar van zijn favoriete nummers.

Demi SchoenmakersScreenshot Avrotros

Singer-songwriter Joe Buck (25) is de jongste van het stel en mocht het spits afbijten met het nummer Baby get higher. Best spannend, aangezien niet de minste artiesten toe keken: Karsu, Belle Perez, Bökkers, Anneke van Giersbergen, Alides Hidding, Roel van Velzen en presentator Jan Smit.

Uiteindelijk was zijn optreden meteen hét gesprek van de avond. De complimentjes stroomden binnen op social media.

Onbekende singer-songwriter

In eerste instantie waren de kijkers niet zo onder de indruk van de deelnemers, aangezien er maar weinig echt bekende Nederlandse artiesten zouden meedoen. Daar komen de kijkers nu op terug, want ze zijn dolenthousiast over de nog onbekende Joe Buck.

Blij verrast

Ook Roel is blij verrast en moest zelfs even bijkomen van de nieuwe versie van zijn nummer. Baby get higher is een bijzonder liedje voor Roel, het betekende zijn doorbraak in Nederland. “Ik vind het heel cool dat Joe echt liet zien wat hij met zijn stem kan, van heel klein naar kopstem. Uiteindelijk bleek dat hij ook met zijn borststem het liedje weg kan blazen.”

Lovende reacties

Net als de andere zangers in het programma, waren ook de kijkers onder de indruk van Joe Buck. Ruim twee miljoen mensen genoten van de eerste aflevering. Kijkers zijn vooral te spreken over het feit dat de zanger een heel eigen draai aan het nummer heeft gegeven. De complimenten vliegen hem dan ook om z’n oren. “Als je niet beter zou weten, zou je denken dat het liedje van hem was”, schrijft een kijker. Een ander reageert met: “Wat een stem!”

Dit is waarom Marianne Weber weigerde om deel te nemen aan aan ‘Beste zangers’:

Bron: Beste zangers, Twitter.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden