Expeditie Robinson Beeld RTL4
Expeditie RobinsonBeeld RTL4

Televisie

Kijkers blij met exit deelnemer in ‘Expeditie Robinson’

Do, Annemiek, Robbert en Jay-Jay streden donderdagavond in Expeditie Robinson voor immuniteit. Door een slim verbond van drie kandidaten was er één deelnemer die naar huis moest, tot groot genoegen van verschillende kijkers.

Lize de BontRTL4

In de nieuwste aflevering krijgen de vier kandidaten een pittige zwem- en puzzelproef voorgeschoteld. Robbert heeft goede hoop dat hij deze proef kan winnen, maar het is uiteindelijk Do die immuniteit krijgt en mag verblijven op Winnaarseiland.

Stemmen op Jay-Jay

De vreugde slaat al snel om in spanning, want er moet wederom iemand worden weggestemd tijdens de Eilandraad. Annemiek probeert de groep over te halen om Jay-Jay naar huis te sturen en hoewel de rest niet geïnteresseerd reageert, is de boerin positief. “Als Robbert slim is, stemt hij gewoon op Jay-Jay”, zegt ze in het programma.

Annemiek eruit

Robbert is echter niet van plan om op Jay-Jay te stemmen. “Ik dénk dat Annemiek op Jay-Jay gaat”, vertelt hij kort na het gesprek met Annemiek tegen Do en Jay-Jay. Tijdens de Eilandraad komt het hoge woord eruit: Annemiek krijgt twee stemmen en Jay-Jay één. Met opgeheven hoofd verlaat de boerin het eiland. “Ik dacht op dag twaalf al dat mijn expeditie voorbij was. Ik heb sindsdien reservetijd gehad met deze leuke mensen”, zegt ze trots.

Reacties

De kijkers laten weten dat ze blij zijn dat Annemiek eruit is gestemd. Ze ergeren zich aan het geroddel over deelnemer Sandra en namen het eerder ook al eens op voor Sylvana die Annemiek er dolgraag uit wilde hebben.

Boerin Annemiek weer vrijgezel na korte relatie:

Bron: RTL4

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden