Kijkers ‘Boerderij Van Dorst’ hebben geen medelijden met Waylon en zijn erectieprobleem: ‘Slap excuus’ Beeld Boerderij van Dorst
Kijkers ‘Boerderij Van Dorst’ hebben geen medelijden met Waylon en zijn erectieprobleem: ‘Slap excuus’Beeld Boerderij van Dorst

Kijkers ‘Boerderij Van Dorst’ hebben geen medelijden met Waylon en zijn erectieprobleem: ‘Slap excuus’

Zondagavond zagen we in Boerderij Van Dorst hoe Raven gasten Waylon en Frédérique Spigt welkom heette op de boerderij. Met Waylon volgde een openhartig gesprek over vreemdgaan.

Tara StokdijkBoerderij van Dorst

In juni gaf Waylon toe te zijn vreemdgegaan toen zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was van hun tweede kindje. Dit biechtte hij op nadat verschillende juicechannels met dit verhaal naar buiten kwamen. Waylon liet destijds weten dat hij kampte met ‘demonen’. Nu laat hij eindelijk weten wat hij daarmee bedoelde.

‘Boerderij Van Dorst’

Wanneer Raven hem vraagt of hij het thuis al een beetje goed heeft kunnen maken, antwoordt Waylon: “Ja, ja, Het was niet per se chic. Ik ben natuurlijk zelf gewoon de klootzak die dat gedaan heeft. We zijn in therapie gegaan, dat mag je gerust weten. En dat is best wel een heftige periode geweest. Je hebt net drie weken een kindje, je zit midden in een kraamperiode en dan komt dit naar buiten...”

Waylon over vreemdgaan

Hij vertelt: “Daar heb ik het meeste spijt van. Om Bibi’s verdriet te zien. En verder is het gewoon van ons en wij moeten dat met elkaar oplossen.” Hij laat weten dat zijn vreemdgaan dan ook niks met Bibi te maken had: “Het is nooit geweest omdat ik haar niet aardig vond, niet meer aantrekkelijk vond, niet meer lief vond of niet meer van haar hield.”

Erectieprobleem

Wat dan wel de reden was? Daar durft Waylon later in de uitzending pas open over te zijn, wanneer Frédérique Spigt hem naar die ‘demonen’ vraagt. “Weet je wat. Fuck it! Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen die ervoor hebben gezorgd dat het ’beneden’ niet meer lekker werkte”, legt Waylon uit, doelend op een erectieprobleem.

Stomme fout

“Weet je hoe fucked up dat is?! Het is geen excuus, verre van, maar het is wel de demon waar ik het over had. Ik ben gewoon een lul geweest die een ongelooflijk stomme fout heeft gemaakt.” Hij legt uit dat hij in paniek op zoek ging naar een prikkel. “Het is heel heftig om als man te ervaren dat het niet meer werkt. Wat is er aan de hand?”

Reacties

De kijkers van Boerderij Van Dorst reageren niet mild op Waylons verhaal. Hij kan niet op medeleven rekenen, zo blijkt uit de reacties op Twitter. Zo wordt zijn verhaal een ‘slap excuus’ genoemd en hij zelf ‘een kneus’.

Barry Hay en Louise Schiffmacher zijn jeugdliefdes. Hij was toen zó verliefd dat hij haar nareisde naar Brazilië. En over die reis doet hij een wel heel bijzondere onthulling...

Bron: Boerderij van Dorst, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden