Kijkers 'Chateau Meiland' in een deuk om Martien en Erica die 'de klos' zijn Beeld SBS
Kijkers 'Chateau Meiland' in een deuk om Martien en Erica die 'de klos' zijnBeeld SBS

Kijkers ‘Chateau Meiland’ gieren om Martien en Erica die de klos zijn: “Hier kan ik uren naar kijken”

Chateau Meiland-kijkers konden maandagavond zien hoe de hoogzwangere Maxime een leuke klus had voor haar ouders. Haar bed moest op klossen, en wie waren er de klos? Martien en Erica natuurlijk!

Tara StokdijkSBS

Waar de twee eerst dachten ‘dat doen we wel even’, had het toch iets meer voeten in de aarde. En dat leverde weer een boel gekibbel op, tot grote hilariteit onder de kijkers.

Klus met klossen

Wanneer Maxime aan haar ouders laat weten dat haar kraamverzorgster heeft gezegd dat er klossen onder haar bed moeten komen, roept Erica gauw: “Dan doen we dat vanmiddag toch even.” Maar wanneer de twee diezelfde middag in de slaapkamer van Maxime komen, zinkt de moed Martien al in de schoenen. Veel te zwaar, denkt hij: “We zijn met te weinig capaciteit hiervoor.”

Bekvechten

Toch gaan de twee aan de slag. Voordat de klossen onder het bed kunnen, moet eerst het hoofdbord even worden losgeschroefd. Hoewel, van ‘even’ is geen sprake, zelfs dát blijkt al een hels karwei. Het wil de twee maar niet lukken om de schroeven los te krijgen en al gauw staan Erica en Martien te bekvechten tegen elkaar, tot ongenoegen van Maxime.

Reacties

Natuurlijk komt het uiteindelijk goed, maar makkelijk was de klus niet. De kijkers van Chateau Meiland laten massaal op Twitter weten dat ze het gekibbel van de familie wel weer heel hilarisch vonden. Woordgrappen als ‘de klos is geklaard’ en ‘help, mijn man is klosser’ passeren de revue.

Maxime Meiland vertelt over haar moeilijke jeugd:

Bron: SBS, Twitter.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden