Kijkers ‘Chateau Meiland’ huilen mee bij weerzien Nadège: ‘Ziekte overstijgt alles’ Beeld SBS
Kijkers ‘Chateau Meiland’ huilen mee bij weerzien Nadège: ‘Ziekte overstijgt alles’Beeld SBS

Kijkers ‘Chateau Meiland’ huilen mee bij weerzien Nadège: ‘Ziekte overstijgt alles’

De familie Meiland is terug in Frankrijk om het chateau samen met een groep vrienden klaar te maken voor de verkoop. Het bezoek aan hun oude woonplaats kon natuurlijk niet voorbijgaan zonder een weerzien met hun voormalig huishoudster Nadège.

Tara StokdijkSBS

De aflevering van maandagavond was er een met een lach en een traan. De familie had een heerlijke tijd op het chateau. Samen met al hun logees keken ze het Songfestival, bezochten ze hun favoriete brocante en gingen ze op jacht naar het perfecte vakantiehuis.

‘Chateau Meiland’

Maar het werd ook emotioneel toen Nadège langskwam op het chateau. Het is geen geheim dat de familie Meiland mot heeft gehad met hun voormalig huishoudster. Toen de familie weer naar Nederland vertrok, gingen ze niet goed uit elkaar. Inmiddels lijkt alles vergeten en vergeven want, zoals een Twitteraar mooi zegt, ‘ziekte overstijgt alles’.

Emotioneel weerzien

Sinds Nadège ziek is, heeft de familie weer veel contact met haar. Ze zijn op de hoogte van alle operaties en behandelingen die ze heeft gevolgd. Nog voor Nadège op het chateau gearriveerd was, wist Martien al dat het weerzien hem teveel zou worden. Daar bleek hij gelijk in te hebben. De twee vielen elkaar huilend in de armen. Ook het weerzien tussen Maxime en Nadège was niet zonder tranen. De huishoudster genoot er ook erg van om de kleine Claire weer te zien: “Wat is ze mooi, wat is ze groot”, liet ze liefdevol weten.

Reacties

De kijkers van Chateau Meiland hielden het ook niet droog bij dit emotionele televisiemoment. Het wordt door een Twitteraar zelfs ‘hét moment van het seizoen’ genoemd.

Maxime Meiland gaat inmiddels vrolijk door het leven, maar zo is het niet altijd geweest:

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: SBS, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden