Kijkers 'Chateau Meiland' in een deuk om fotoshoot Erica Beeld SBS still
Kijkers 'Chateau Meiland' in een deuk om fotoshoot EricaBeeld SBS still

Kijkers ‘Chateau Meiland’ in een deuk om fotoshoot Erica

Deze week komt het boek van Erica Meiland uit. Maandagavond zagen de kijkers van Chateau Meiland dat de coverfoto van het boek veel voeten in de aarde had.

Tara StokdijkSBS still

Erica besloot namelijk dat ze die foto zelf wel even konden maken. Een professionele fotograaf? Echt niet nodig. Net als een visagist en stylist. Dat kan ze toch allemaal zelf wel?

Coverfoto Erica

Voor de gelegenheid hing de familie een zwart doek op in het kantoor: daar mocht Erica voor poseren. Maxime en Martien zouden de foto’s maken. Al snel blijkt het toch allemaal iets lastiger dan gedacht.

Niet blij met het resultaat

Nadat er tientallen kiekjes zijn geschoten, is Erica allesbehalve tevreden. “Wat een rotkop, dat jullie daarnaar kunnen kijken”, zegt ze geïrriteerd over haar eigen gezicht. Ook over haar kapsel is ze niet te spreken.

Commentaar van Martien

Op complimenten van Martien hoeft Erica ook niet te rekenen. Terwijl ze door de foto’s gaan, levert hij commentaar: “Je lijkt wel dood. Het lijkt wel alsof je een tia hebt gehad”, klinkt het. Over het haar van Erica heeft hij ook weinig goeds te zeggen: “Zo zit het elke dag. Stro!”

Reacties

De kijkers van Chateau Meiland lachen zich weer rot om dit schouwspel. Zeker het commentaar van Martien blijft niet onbesproken. En waarom de familie niet voor een professionele fotograaf is gegaan, dat blijft de grote vraag.

Maxime Meiland vertelt over haar moeilijke jeugd

Bron: SBS, Twitter.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden