Kijkers ‘Chateau Meiland’ stomverbaasd: ‘Wie ramt er nou zomaar een muur eruit?’ Beeld SBS still
Kijkers ‘Chateau Meiland’ stomverbaasd: ‘Wie ramt er nou zomaar een muur eruit?’Beeld SBS still

Kijkers ‘Chateau Meiland’ stomverbaasd: ‘Wie ramt er nou zomaar een muur eruit?’

Maandagavond zagen de kijkers van Chateau Meiland hoe de familie afscheid nam van hun Franse kasteel. Eenmaal weer in Nederland moest er geklust worden in het nieuwe Noordwijkse stulpje van de familie.

Tara StokdijkSBS still

Erica vond het een goed idee om eigenhandig een muurtje eruit te slopen. Zonder enige vorm van voorbereiding.

‘Chateau Meiland’

Erica heeft geen idee of het een draagmuur is en of er verwarming in de muur zit. Ook vindt ze het niet nodig om de vloer te beschermen of meubels weg te halen. Zo staat er een hele volle glazenkast pal naast de muur die Erica eruit wil hebben.

Martien is het er niet mee eens

Martien vindt het allemaal een heel slecht plan: “Waarom laten ze dat de aannemer niet doen? Waarom moet dat nou weer zo raar?” Maar Erica heeft er maling aan. Ze pakt een hamer, geeft kleindochter Claire er ook een en gaat aan de slag.

Niet opgemeten

Al gauw blijkt het faliekant mis te gaan: Martien ontdekt dat Erica veel te veel naar links is begonnen. Daar moest de opening niet komen! Erica vond het niet nodig om van tevoren de boel even op te meten, en was gewoon begonnen met hakken.

Reacties

Gelukkig voor de familie liep het allemaal goed af. In de muur die Erica te lijf ging, kwam ineens een oude deur tevoorschijn. Ze zat dus helemaal niet verkeerd. Eind goed al goed, al blijven de kijkers van het programma stomverbaasd achter.

Entertainmentjournalist Matthijs Albers weet alles over het bijzondere ochtendritueel van mediapersoonlijkheid Martien Meiland. Gaat hij nou alweer verhuizen?

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: SBS, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden