Kijkers ‘Chateau Meiland’ vallen over Anne Frank-grap van Maxime: “Kan écht niet” Beeld SBS
Kijkers ‘Chateau Meiland’ vallen over Anne Frank-grap van Maxime: “Kan écht niet”Beeld SBS

Kijkers ‘Chateau Meiland’ vallen over Anne Frank-grap van Maxime: “Kan écht niet”

Donderdagavond konden kijkers weer genieten van een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Deze aflevering stond helemaal in het teken van de verhuizing van de familie, van de Achterhoek naar Noordwijk.

Tara StokdijkSBS

Wie de Meilandjes graag volgt, ligt waarschijnlijk regelmatig in een deuk om hun grappen en grollen. Maar in deze uitzending maakte Maxime Meiland een grap die volgens de kijkers totaal niet door de beugel kon.

Kijkers woest om grap Maxime

In de aflevering was te zien hoe Maxime en Leroy druk in de weer waren met de inrichting van hun nieuwe stulpje in Noordwijk. De baby komt er bijna aan, dus er moest nog een babykamer worden ingericht. Hierbij stuitte Leroy op één probleem: hij is gek op gamen, maar plek voor zijn spelcomputer zou er met de nieuwe indeling niet meer zijn.

Onder de trap

De spelcomputer mag niet in de woonkamer staan van Maxime: “Nee, dat gaat me echt te ver, dat gaan we niet doen.” Maar ze heeft zelf wel een oplossing: “Misschien onder de trap? Als een soort Anne Frank daar?”

Reacties

Die grap schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Op Twitter laten ze massaal weten dat ze dit niet vinden kunnen. Ook vinden ze dat Maxime weleens wat geschiedenislessen mag volgen, want Anne Frank zat natuurlijk helemaal niet onder een trap, maar in het Achterhuis achter de boekenkast.

Maxime Meiland vertelt over haar moeilijke jeugd

Bron: SBS, Twitter.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden