Kijkers ‘De slimste mens’ zijn niet blij met de afvaller, maar ook niet met de dagwinnaar Beeld KRO-NCRV
Kijkers ‘De slimste mens’ zijn niet blij met de afvaller, maar ook niet met de dagwinnaarBeeld KRO-NCRV

Kijkers ‘De slimste mens’ zijn niet blij met de afvaller, maar ook niet met de dagwinnaar

Woensdagavond keerden journalisten Femke van der Laan en Thomas van Groningen terug in De slimste mens om het op te nemen tegen een nieuwe uitdager: RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens.

Tara StokdijkKRO-NCRV

Kijkers van het programma uiten achteraf op Twitter hun ongenoegen over de dagwinnaar. En ook met de afvaller zijn ze niet blij. De exit wordt ‘oneerlijk’ genoemd.

‘De slimste mens’

Rob Goossens wilde dolgraag meedoen aan het programma. Daarom bood hij zichzelf schaamteloos aan. Hij kreeg zijn zin: woensdagavond zat hij eindelijk op een van de drie bekende deelnemersstoelen.

Dagwinnaar

En met succes! Hij werd namelijk gelijk de winnaar van de dag, met maar liefst 450 punten. Hiermee veroverde hij een plekje in de volgende aflevering.

Helaas voor Rob kan hij niet echt op applaus van de kijkers thuis rekenen. Op Twitter wordt massaal kritiek op hem geuit.

Tactische Thomas

Na de overwinning van Rob moesten Femke en Thomas het tegen elkaar opnemen. Thomas wist het erg tactisch te spelen. Toen Femke nog maar 38 seconden over had en Thomas nog flink meer, bleef hij praten tot hij op 37 seconde eindigde. Zo mocht hij de volgende vraag als eerste beantwoorden. Hij had slechts twee goede antwoorden nodig om Femke eruit te spelen en dat lukte.

Reacties

Femke moest naar huis en daar zijn veel kijkers het niet mee eens. Op Twitter lijkt ze vooral bij veel mannen in de smaak te zijn gevallen. Ook wordt de tactiek van Thomas ‘oneerlijk’ genoemd en zien mensen Femke liever donderdagavond terug in het programma dan Rob.

Bron: KRO-NCRV, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden