Kijkers ‘De Verhulstjes’ in een deuk om gênante verjaardagsverrassing voor Viktor: ‘Zat ik maar in dat vliegtuig’ Beeld Videoland
Kijkers ‘De Verhulstjes’ in een deuk om gênante verjaardagsverrassing voor Viktor: ‘Zat ik maar in dat vliegtuig’Beeld Videoland

Kijkers ‘De Verhulstjes’ in een deuk om gênante verjaardagsverrassing voor Viktor: ‘Zat ik maar in dat vliegtuig’

De nieuwste aflevering van De Verhulstjes stond zondagavond in het teken van Viktors verjaardag. De zoon van Gert mocht 28 kaarsjes uitblazen, maar liet dat het liefst geruisloos voorbij gaan.

Tara StokdijkVideoland

Daar dacht zus Marie alleen anders over. Tot grote hilariteit onder de kijkers.

Verjaardag van Viktor

Op zijn verjaardag vertrekt Viktor naar Gran Canaria voor de opnames van Love island: het programma dat hij presenteert. Op het vliegveld heeft hij afgesproken met vader Gert, stiefmoeder Ellen en zus Marie. Zij vliegen namelijk mee naar Gran Canaria en hebben er een huis gehuurd. Wel zo gezellig!

Snode plannetjes van Marie

Hoewel Viktor zijn verjaardag het liefst zo stilletjes mogelijk voorbij laat gaan, heeft Marie toch wat snode plannetjes. Ze weet namelijk dat haar broer een hekel heeft aan dit soort aandacht en vindt het daarom juist grappig om hem eens even goed in de spotlights te zetten. Dat begint al op het vliegveld, waar het gezin Viktor opwacht met feesthoedjes op, tot groot ongenoegen van de jarige.

Verjaardagslied in het vliegtuig

In het vliegtuig doet Marie er nóg een schepje bovenop. Stiekem spreekt ze met het cabinepersoneel af dat ze halverwege de vlucht taart mag serveren én een verjaardagslied mag zingen over de intercom. Vooraf deelt ze ongezien feesthoedjes uit aan de andere reizigers.

Gênante verrassing

“Hallo allemaal, het is vandaag de verjaardag van mijn broer Viktor en ik denk dat hij het heel leuk vindt als we met z’n allen een liedje voor hem zingen”, roept Marie over de intercom. En jawel, iedereen doet mee! Viktor kan wel door de grond zakken.

Reacties ‘De Verhulstjes’

De kijkers van De Verhulstjes moeten smakelijk lachen om deze gênante verrassing. De een begrijpt Viktor goed en schrijft: ‘Ik zou mijn zus ook haten als ze dat zou doen.’ Een ander vindt de actie van Marie juist geweldig en laat weten: ‘Ik gun iedereen een zus als Marie’. Waar de kijkers het wél over eens zijn is dat ze allemaal graag in dat vliegtuig hadden willen zitten.

Bron: Videoland, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden