The Masked Singer panelleden Beeld William Rutten
The Masked Singer panelledenBeeld William Rutten

Kijkers ergeren zich aan dít nieuwe element in ‘The masked singer’

In The masked singer mochten deze week de Flamingo, Tijger, Zeemeermin, Joker en Bijenkoningin van zich te laten horen. De optredens vielen goed in de smaak, maar tussendoor ergerden de kijkers zich mateloos aan een nieuw element in de show.

Demi SchoenmakersWilliam Rutten

Doordat The masked singer tegelijk met de WK-kwartfinale Nederland - Argentinië werd uitgezonden, verloor het programma een hoop kijkers. Toch was aflevering zes op Twitter alsnog het gesprek van de dag. Ondanks dat de kijkers enthousiast waren over de optredens én onthullingen deze week, ergerden ze zich wel aan de opvulling tussendoor.

The masked singer

Nog even in het kort: in The masked singer treden vermomde BN’ers op van wie meestal niet bekend is dat ze kunnen zingen. In twee teams proberen Gerard & Buddy en Carlo & Loretta te raden wie er in de pakken verstopt zitten. Ze luisteren naar de stem, maar maken ook gebruik van alle hints die ze krijgen. Deze week traden de Flamingo, Tijger, Zeemeermin, Joker en Bijenkoningin op. De show werd traditiegetrouw halverwege onderbroken voor een gastoptreden: de taart. Alle panelleden én kijkers herkenden gelijk de stem van Patty Brard.

Bep Lachebek

Verder mocht niemand minder dan Tineke Schouten tussen de optredens door als haar typetje Bep Lachebek in de rol van waarzegger kruipen. In plaats van de voorstelvideo’s, gaf Bep hints met behulp van haar kristallen vissenkom en een pak tarotkaarten. De sketch was grappig bedoeld, maar viel deze week totaal verkeerd bij de kijkers thuis.

Kritische kijkers

Zij waren op z’n zachtst gezegd niet zo enthousiast over het typetje van Tineke. Op Twitter gaat het haast nergens anders over. ‘Nou, Tineke Schouten bij The masked singer voegt echt helemaal niks toe. Te langdradig en gewoon niet leuk’, schrijft een kijker op Twitter. Iemand anders reageert met: ‘Zo zonde dit, Tineke is normaal zó leuk! Maar dit is duidelijk niet alleen door haarzelf geschreven... had zoveel leuker kunnen zijn dit.’

Bron: The masked singer, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden