Kijkers 'Expeditie Robinson' niet te spreken over verbond op 'tweede kans eiland': “Zo krijgt niemand een tweede kans” Beeld RTL
Kijkers 'Expeditie Robinson' niet te spreken over verbond op 'tweede kans eiland': “Zo krijgt niemand een tweede kans”Beeld RTL

Kijkers 'Expeditie Robinson' niet te spreken over verbond op 'tweede kans eiland': “Zo krijgt niemand een tweede kans”

De kijkers van Expeditie Robinson waren aanvankelijk enthousiast over de twist van dit seizoen: een 'tweede kans eiland’ vol met oud-kandidaten. Inmiddels is dit enthousiasme flink afgenomen en dat heeft alles te maken met het verbond op het eiland.

De acht oud-kandidaten van Expeditie Robinson die opnieuw een kans kregen om mee te doen, kregen op ‘tweede kans eiland’ al snel een hechte band met elkaar. Zo hecht dat ze besloten om bij iedere eilandraad niet in eigen vlees te willen snijden.

‘Tweede kans eiland’

Wordt er een kandidaat weggestemd bij Kamp Noord of Kamp Zuid? Dan gaat deze linea recta naar ‘tweede kans eiland’. Maar krijgt diegene daar wel een échte kans? Het verbond van de oud-kandidaten zorgt ervoor dat dit niet het geval is.

Stefano

Waar we vorige week nog zagen dat nieuwkomer Sieneke de dans ontsprong en de oud-kandidaten Rob Geus naar huis stuurden, besloten de oudgedienden zich bij Stefano wel aan hun afspraak te houden. Hoewel hij nog een dappere poging deed om te blijven, en de mannen zelfs smeekte om Sieneke weg te stemmen, kreeg hij toch de meeste stemmen. Hierdoor vertrekt hij nu naar ‘afvallerseiland’.

Sterrin

Ondertussen sloot Sterrin zich aan bij de oudgedienden. Zij werd uit Kamp Noord gestemd. Maar krijgt zij wel een eerlijke, tweede kans op ‘tweede kans eiland’ of zorgt het verbond ervoor dat we nu al kunnen voorspellen dat zij volgende week naar ‘afvallerseiland’ vertrekt?

Reacties

De kijkers van Expeditie Robinson laten massaal op Twitter weten dat ze het verbond van de oud-kandidaten maar niks vinden. Zo krijgt niemand een tweede kans en worden de afleveringen wel heel voorspelbaar.

Boerin Annemiek weer vrijgezel na korte relatie

Bron: RTL, Twitter.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden