Kijkers 'Expeditie Robinson' raken niet uitgepraat over déze twee ‘roddeltantes’ Beeld Still Expeditie Robinson
Kijkers 'Expeditie Robinson' raken niet uitgepraat over déze twee ‘roddeltantes’Beeld Still Expeditie Robinson

Kijkers ‘Expeditie Robinson’ raken niet uitgepraat over déze twee ‘roddeltantes’

Donderdagavond was de meest explosieve eilandraad tot nu toe bij Expeditie Robinson. Er werden maar liefst 14 stemmen ingezet en één kandidaat verliet het programma in tranen.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

De kijkers van Expeditie Robinson konden weer van een spannende immuniteitsproef genieten: een echte Robinson-klassieker. Het ging om uithoudingsvermogen. De kandidaten moesten met hun armen naar achteren aan een touw hangen, terwijl ze boven het water bungelden. Nicolette draaide het touw telkens een stukje losser, waardoor ze steeds meer richting het water gingen en het steeds zwaarder werd om te blijven hangen. Sandra Ysbrandy hield dit het langste vol en won.

Tweedeling

Hiermee kreeg Sandra immuniteit voor de eilandraad. In de rest van de groep vond er al gauw een tweedeling plaats. Sandra en Sylvana zagen Annemiek het liefste vertrekken, maar Sterrin en Annemiek wilden Sylvana er juist dolgraag uit.

Minder dan niks

Sterker nog: Sterrin en Annemiek hadden er heel wat voor over om Sylvana te zien gaan. “Sylvana die doet nog minder dan niks in het kamp”, zeiden ze tegen elkaar toen de rest er even niet bij was.

Exit voor Sylvana

Bij de eilandraad bleek dat beide partijen flink wat stemmen hebben ingezet. Annemiek kreeg er 5 en Sylvana zelfs 9 . Dat betekent dat zij naar huis moest. De blondine barstte direct in tranen uit.

Reacties

De kijkers van Expeditie Robinson raken op Twitter niet uitgepraat over deze explosieve eilandraad en vinden vooral dat Annemiek en Sterrin maar een stelletje roddeltantes zijn.

Boerin Annemiek weer vrijgezel na korte relatie

Bron: RTL, Twitter.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden