Kijkers 'Expeditie Robinson' zien hoe Britte onterecht juicht voor winst: “Dit is karma” Beeld Still Expeditie Robinson
Kijkers 'Expeditie Robinson' zien hoe Britte onterecht juicht voor winst: “Dit is karma”Beeld Still Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Kijkers 'Expeditie Robinson' zien hoe Britte onterecht juicht voor winst: “Dit is karma”

Tara StokdijkStill Expeditie Robinson

De kijkers van Expeditie Robinson die vorige week boos waren om de gemene acties van Britte en Yuki konden deze week hun lol op. Britte kreeg namelijk een portie karma op haar bordje.

We zitten al bijna op de dertigste aflevering van het seizoen, en nog bestaat de expeditie uit drie verschillende eilanden. Tijd om (alweer) samen te smelten! Maar dat kan niet zonder eerst een paar spannende proeven te spelen.

Gemene proef

Op winnaarseiland moet er nog een duel gespeeld worden tussen Do, Sandra en Anouk. Een behoorlijk gemeen duel, want tijdens het spelen van het spel worden geluidsfragmenten afgespeeld waarop de kandidaten de stemmen van hun geliefden horen. Do wint het duel en zit daarom gelijk in de halve finale.

Foutje, bedankt

Daarna is het aan Britte, Yuki en Anouk om een immuniteitsproef te spelen. Dat is het moment waarop mastermind Britte een koekje van eigen deeg krijgt. Na een spannende strijd denkt Britte dat ze gewonnen heeft, waarna ze juicht om haar winst. Dan blijkt dat Anouk tóch een halve seconde sneller was en zij er met de winst vandoor gaat. Dat levert een pijnlijk televisie-moment op.

Cliffhanger

De aflevering van zondagavond eindigt met een cliffhanger. JayJay, Sandra en Robbert moeten een immuniteitsproef spelen, maar wie deze proef wint is nog niet te zien. Daarvoor moeten we wachten tot donderdag.

Reacties

Veel kijkers moesten zondagavond behoorlijk lachen om Britte, die onterecht juichte om de winst. Wegens haar eerdere slinkse acties noemden kijkers dit een knap staaltje karma.

Sandra Ysbrandy gaat een rampjaar tegemoet

Bron: RTL, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden