Kijkers ‘Expeditie Robinson’ zijn helemaal klaar met déze kandidaat: “Heel onsympathiek” Beeld RTL
Kijkers ‘Expeditie Robinson’ zijn helemaal klaar met déze kandidaat: “Heel onsympathiek”Beeld RTL

Expres verloren

Kijkers ‘Expeditie Robinson’ zijn helemaal klaar met déze kandidaat: “Heel onsympathiek”

De zes overgebleven kandidaten van Expeditie Robinson zetten alles op alles om de finale te bereiken. Het gedrag van één van die kandidaten schiet bij kijkers in het verkeerde keelgat.

Tara StokdijkRTL

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Expeditie Robinson

Rita is naar huis en de overgebleven kandidaten moeten zich klaarmaken voor een nieuwe immuniteitsproef. Er staat een hoop op het spel. Niels zit op winnaarseiland en de winnaar van deze proef mag tegen hem strijden voor een plek in de finale. De verliezer van de immuniteitsproef krijgt een zwarte stem.

Zwarte stem

Edith weet dat ze deze proef moet winnen. De kans is anders erg groot dat zij bij de eilandraad wordt weggestemd. Ook Ferry wil winnen, maar voor hem verdwijnt die hoop al gauw. Hij valt af en pakt de zwarte stem.

Duel

Uiteindelijk is het Dominique die wint en mag strijden tegen Niels voor een plek in de finale. Dit duel gaat geheel om uithoudingsvermogen. Wie blijft het langst tussen twee houten palen hangen? Het is Dominique.

Expres verloren?

Het is even de vraag of Niels, die tot dan toe bijna alles heeft gewonnen, dit keer expres verloor. Verliezen heeft op dit moment namelijk een voordeel voor hem: hij mag naar de eilandraad. En met immuniteit én zes stemmen op zak heeft hij daar niks te vrezen.

Eilandraad

Sterker nog: hij kan eigenhandig bepalen wie hij weg wil hebben. Dat blijkt Edith te zijn. Niels zet al zijn stemmen in; hij heeft ze hierna immers toch niet meer nodig. Edith vertrekt en het enige wat Niels nog hoeft te doen is ervoor te zorgen dat hij in de finale terechtkomt. Maar daar lijkt hij zich totaal geen zorgen om te maken.

Reacties

De kijkers van Expeditie Robinson beginnen Niels een beetje zat te worden. Ze noemen hem arrogant, onsympathiek en onvriendelijk.

Bron: RTL, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden