Annemieke van der togt Beeld Annemieke van der togt
Annemieke van der togtBeeld Annemieke van der togt

Kijkers ‘First Dates’ missen Sergio maar zijn lovend over Denice: “Spontane vervanger!’

Een nieuwe seizoen vol ongemakkelijke stiltes, tenenkrommende gesprekken én soms juist liefdevolle ontmoetingen is van start. First dates is weer begonnen, maar ditmaal met Denice Dest in plaats van Sergio Vyent. De kijker thuis mist de voormalig maître, maar is wel te spreken over zijn vervanger .

Anne-Flore MullerAnnemieke van der togt

Dat blijkt uit de eerste reacties op Twitter.

Sergio

Zeg je First dates, dan zeg je al snel Sergio Vyent. Seizoenen achtereen was de 51-jarige Sergio de maître en was hij steevast te vinden in de bar van het programma. Als gastheer van het datingprogramma van BNNVARA groeide hij al snel uit tot een ware televisiepersoonlijkheid.

Nieuw gezicht

Maar met ingang van het nieuwe seizoen wordt zijn plaats ingenomen door een nieuw gezicht. Dit nieuws kwam voor Sergio zelf onverwachts, liet hij eerder weten. “Het viel rauw op mijn dak. We hadden al negen seizoenen gemaakt, ik dacht dat we iets hadden opgebouwd met elkaar.”

Denice Best

De 42-jarige Denice Dest neemt het stokje van hem over. Jarenlang werkte ze als host in clubs in het Amsterdamse nachtleven en was ze werkzaam als life coach. Aan BNN vertelt ze over haar nieuwe rol in First Dates: “Als maître wil ik ervoor zorgen dat geen ontmoeting hetzelfde is, want alleen dan ontstaan bijzondere momenten.”

Reacties

Op twitter laat de kijker thuis weten Sergio zeker te missen. Toch klinkt er een positief geluid over Denice. Zo schrijft iemand direct gecharmeerd te zijn door de goedlachse vrouw. “Wat een mooie dame”, pent een ander op Twitter neer:

Bron: BNN, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden