Nick en Simon Beeld RTL
Nick en SimonBeeld RTL

Kijkers geloven ‘toneelstuk’ Nick en Simon niet: “Het is ongeloofwaardig en ingestudeerd”

Officiëler kan de scheiding - want zo voelt het - tussen Nick en Simon niet worden. Eerst de dramatische breuk die om drie uur ’s nachts wordt aangekondigd, dan het aanjagen van de inmiddels goedverkochte concertreeks en als klap op de vuurpijl een diepte-interview bij Eva Jinek aan tafel. Maar lang niet álle kijkers trappen in de Volendamse mediatraining van Neerlands bekendste zangduo.

Renée MulckhuijseRTL

Je kunt nog zo’n mooi verhaal ophangen, maar de lichaamstaal van de mannen - zoals het elkaar niet willen aankijken - spreekt boekdelen.

Roemruchte breuk tussen Nick en Simon

Bij Jinek vertelt eerst Simon en dan Nick over hun ‘pak nou maar m’n hand, laat mij de weg wijzen naar ons solo-avontuur’. Nu blijkt dat het Simon is die de stekker uit de zangformatie trekt en er zogenaamd echt geen harde woorden zijn gevallen, doen de heren het voorkomen alsof er geen sprake is van boze donderwolken boven Volendam.

Eva confronteert de mannen met de geruchten van overspel (Simon) en hun afwijkende gedrag op social media (Nick én Simon), maar volgens Nick heeft het he-le-maal niks te maken met hun gevoelens naar elkaar: de zangers beweren dat ze niet in onmin met elkaar leven.

Simon kwam er tijdens zijn wereldreis in 2020 simpelweg achter dat de koek op is en daarmee is het einde verhaal. En einde Nick en Simon. Maar ja, of de kijkers dit perfect geschetste verhaal geloven...

Reacties

Meer dan een miljoen kijkers zaten klaar voor hét interview. In Volendam is er uren geschreven en geschaafd aan het beeld dat tijdens de show werd gepresenteerd. Desondanks zijn er veel kijkers met twijfels. ‘Simon lijkt nogal overdonderd te zijn met de vraag dat hij Nick heeft ontvolgd op Instagram. Nicks gezicht spreekt weer boekdelen. Ik geloof hun verhaal niet, er speelt echt wel wat’, schrijft een kijker.

‘Wát ’n toneelstuk! Hiermee richt je extra imagoschade aan! Stoom komt uit de oren van Nick en zijn ogen spuwen vuur’, vindt een ander.

Tot overmaat van ramp is er óók weinig duidelijkheid over de voogdij van Kees Tol. Als dat maar goedkomt...

Bron: Jinek

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden