Petra en Leo in 'Help, mijn man is klusser' Beeld Screenshot RTL 4
Petra en Leo in 'Help, mijn man is klusser'Beeld Screenshot RTL 4

Kijkers ‘Help, mijn man is klusser’ raken niet uitgepraat over ‘zeurende vrouw’

Helemaal klaar met het EK na de nederlaag van Oranje afgelopen zondag? Snappen we. Gelukkig stond er maandagavond weer een nieuwe aflevering van Help, mijn man is klusser op het televisie-menu.

Ja, maar...

Dit keer was Petra de bouwval in huis helemaal zat. Al waren behoorlijk wat kijkers van mening dat ze wel érg veel aan het zeuren was.

Fysieke tegenslag

Petra en Leo kochten een aantal jaar geleden een huis dat ze helemaal wilden opknappen. Het begon voorspoedig, maar al snel kwam de verbouwing stil te liggen. Inmiddels woont het stel al jaren in totale chaos - en dat is nog zacht uitgedrukt. Vloeren, wanden, plafonds: echt alles ligt open in de woonkamer. En tot overmaat van ramp kreeg Petra het afgelopen jaar ook nog eens te maken met een fysieke tegenslag en belandde ze in het ziekenhuis. Stiekem hoopte ze dat Leo de draad (en vooral: de klusspullen) in die periode weer op zou pakken, maar dat kwam er niet van. Voor Petra de hoogste tijd om John en zijn klusteam in te schakelen.

Emoties

Bij de confrontatie lopen de emoties hoog op. “Ik wil niet nog een jaar moeten wachten”, zegt Petra met tranen in haar ogen. “Er gebeurt gewoon helemaal niks. Iedere keer heb je een excuus.” Leo snapt het probleem en wil snel aan de slag. Nadat de verbouwing drie jaar heeft stilgelegen, zit de vaart er nu behoorlijk in.

Frustraties

Toch vindt Petra het moeilijk om het verleden achter zich te laten. Ze ziet wel dat haar man nu hard aan het werk is, maar benoemt elke keer weer de maanden waarin Leo niks heeft gedaan of bij andere mensen heeft geklust. Zelfs als Leo haar eerlijk vertelt dat haar korte lontje de reden is dat de verbouwing stillag, heeft Petra een ‘ja, maar...’ Dat kunnen de kijkers niet bepaald begrijpen. Op Twitter uiten ze hun onvrede:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Help, mijn man is klusser, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden