Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ balen dat deze deelnemer eruit ligt: ‘Verpest mijn kijkplezier’ Beeld RTL4/William Rutten
Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ balen dat deze deelnemer eruit ligt: ‘Verpest mijn kijkplezier’Beeld RTL4/William Rutten

Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ balen dat deze deelnemer eruit ligt: ‘Verpest mijn kijkplezier’

In Het perfecte plaatje moet iedere week een deelnemer het programma verlaten. Meestal vinden kijkers het jammer als ze een kandidaat zien gaan, maar deze keer zijn ze het massaal oneens met de keuze van de jury.

Ismay GijsenRTL4/William Rutten

De kijkers begrijpen er niks van.

Vier foto’s

Deze week stond er een pittige opdracht op de planning. De fotografen moesten niet één, maar vier foto’s schieten en deze samenvoegen in één foto. Een zogenoemde sequence shoot met urban sporters in de hoofdrol. Hierbij moet je denken aan skateboarders, freerunners en bmx’ers.

De foto van cabaretier Najib Amhali krijgt deze ronde de meeste opmerkingen en wordt beoordeeld met een 5,6. Regisseur Linda Hakeboom heeft de beste foto geschoten en belandt met een 9 op de eerste plek.

Fashion shoot

De tweede opdracht - waarmee de deelnemers hun gemiddelde omhoog kunnen halen - is een fashion shoot. De modellen zijn senioren en het thema is forever young. Die opdracht blijkt nog best lastig, want deze keer vallen er twee onvoldoendes. Waar presentator Filemon Wesselink met een 8 op de eerste plek eindigt, krijgen actrice Tina de Bruin en acteur Edwin Jonker een 5,1 en een 5.

Weekwinnaar en verliezer

Linda is de weekwinnaar met een 7,8 gemiddeld en Edwin eindigt onderaan met een 5,5 gemiddeld. Dit betekent dat hij het programma moet verlaten. Het is volgens de jury nog te vroeg om een ‘safe’ uit te delen. “Ik spreek namens iedereen als ik zeg dat deze week een hele goede fotograaf ons gaat verlaten”, zegt presentator Tijl Beckand troostend.

Reacties

Kijkers balen dat Edwin eruit ligt. ‘Een goede voetballer wordt na één mindere wedstrijd ook niet meteen uit de selectie geflikkerd. Als je één keer een minder goed beoordeelde foto maakt blijkbaar wel. Edwin had wel een safe verdiend. Klaar met kijken’, schrijft een kijker. Een ander: ‘Eeuwig zonde, Edwin eruit. Die had toch echt een save moeten krijgen.’

Bron: RTL4

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden