Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ zijn dolblij dat déze kandidaat door is naar de finale Beeld Still RTL
Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ zijn dolblij dat déze kandidaat door is naar de finaleBeeld Still RTL

"Verrassing van het seizoen"

Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ dolblij dat déze kandidaat door is naar de finale

Georgina Verbaan, Patrick Martens en Frits Sissing vertrokken naar Bonaire voor de finale van Het perfecte plaatje. Helaas moest er nog één kandidaat afvallen.

Tara StokdijkStill RTL

Maar eerst kregen de kandidaten twee opdrachten.

De finale op Bonaire

Bij de eerste opdrachten moesten ze een foto maken van een kitesurfer in actie. Niet zomaar een foto, maar een split-level foto: zowel boven- als onderwater moesten op de foto te zien zijn.

Georgina nam groot risico

Een moeilijke opdracht voor alle drie, maar vooral Georgina vond het lastig. Uiteindelijk besloot ze een risico te nemen: ze leverde een foto zonder kitesurfer erop in, die ze zelf desondanks heel mooi vond. De jury kon haar gewaagde keuze helaas minder waarderen en vond dat ze zich niet aan de opdracht hield. Patrick won de shoot en Georgina eindigde onderaan.

Lullige actie van Frits?

Maar er was nog een opdracht. Voor deze opdracht konden de kandidaten uit drie etenswaren kiezen: vis, fruit en geitenvlees. Omdat Patrick gewonnen had, mocht hij als eerste kiezen. Hij nam de vis. Frits koos daarna voor het fruit. Lullig voor Georgina, want als bekende vegetariër bleef zij met het geitenvlees achter. Ach, is dat wel zo lullig? Kijkers zijn verdeeld.

Tweeluik

De etenswaren bleken te horen bij een eetgelegenheid op het eiland. De kandidaten moesten hier een tweeluik maken waar ook de chef op moest staan. Frits maakte zeer uitnodigende foto's van zijn foodtruck, waardoor hij de shoot won en de eerste finalist werd.

Afvaller

Daarna ging het tussen Patrick en Georgina. Twee vrienden die nu toch echt uit elkaar werden gehaald. Al gauw bleek dat Patrick aanzienlijk hoger had gescoord dan Georgina en dat zij het programma moest verlaten.

Verrassing van het seizoen

De kijkers van Het perfecte plaatje vinden het vooral geweldig dat Frits door is naar de finale. Ze vonden zijn tweeluik erg leuk en noemen hem de verrassing van het seizoen.

Georgina Verbaan: “Mijn stijl is inconsequent en rommelig”

Bron: RTL, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden