Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ ergeren zich aan presentator Tijl Beckand Beeld RTL
Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ ergeren zich aan presentator Tijl BeckandBeeld RTL

Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ ergeren zich aan presentator Tijl Beckand

De tweede aflevering van Het perfecte plaatje in Argentinië was een spannende. Niet alleen viel er voor het eerst een kandidaat af, ook stond de beruchte naaktshoot op de planning.

Tara StokdijkRTL

Maar wat blijkt? De kijkers waren met iets heel anders bezig. Ze ergerden zich namelijk massaal aan presentator Tijl Beckand.

‘Het perfecte plaatje’

De aflevering begon met een opdracht die in het teken stond van voetbal. De kandidaten gingen gewapend met hun camera naar het voetbalstadion vlak voor het begin van een belangrijke wedstrijd. De opdracht? Uitzinnige voetbalfans op de foto zetten. Renée Soutendijk kon helaas niet mee, omdat ze ziek was geworden. Gelukkig voor haar had ze een vrijstelling op zak, die ze de week ervoor had gewonnen.

De naaktshoot

Voor de tweede opdracht bezochten de kandidaten een oude leerfabriek. Een voor een mochten ze een traditioneel masker uitkiezen voor hun shoot. Al gauw bleek dat het masker verbonden was aan een bepaald model, en niet zomaar een model: een naaktmodel.

Winnaar van de week

De beruchte naaktshoot stond op de planning en die zorgt ieder jaar voor rode oortjes. Zowel bij de kandidaten als bij de kijkers thuis. De ene kandidaat sloeg zich er beter doorheen dan de andere. Zo lukte het Babette van Veen om een prachtige foto van haar naaktmodel te maken, waarmee ze zelfs een 8,8 scoorde. Hiermee werd ze de winnaar van de week.

Afvaller

De naaktshoot verliep iets minder voor Tim den Besten en Daphne Bunskoek. Zij kwamen onderaan de ranking terecht. Tim kreeg een 4,5 voor zijn naaktfoto, maar komt dankzij een betere score bij de eerste opdracht uit op een gemiddelde van een 6,0. Helaas lukte het Daphne niet om dat te overtreffen. Met een gemiddelde van een 5,3 is zij de eerste afvaller van de reeks.

Reacties

De naaktshoot, de eerste afvaller: je zou denken dat de kijkers thuis genoeg hebben om over te praten. Toch lijkt het op Twitter vooral over iets heel anders te gaan: presentator Tijl Beckand. Die vinden ze namelijk knap irritant.

Bron: RTL, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden