Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ zijn het niet eens met de uitslag: ‘Trijntje had eruit gemoeten’ Beeld Still RTL
Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ zijn het niet eens met de uitslag: ‘Trijntje had eruit gemoeten’Beeld Still RTL

Kijkers ‘Het perfecte plaatje’ zijn het niet eens met de uitslag: ‘Trijntje had eruit gemoeten’

Woensdagavond vond er een unicum plaats in Het perfecte plaatje: voor het eerst kon een deelnemer geen foto inleveren bij een opdracht. Dat had grote gevolgen.

Tara StokdijkStill RTL

Bij de eerste opdracht werden de fotografen op pad gestuurd om foto’s te maken bij het afscheidsconcert van Kensington. Voor de tweede opdracht moesten de kandidaten een totaal ander plaatje afleveren, namelijk een macro-foto van een insect.

Afwezig

Waar Linda Hakeboom bij de eerste opdracht nog van de partij was, ontbrak ze bij de tweede. Ze was geveld door de griep. Dat betekende dat de jury voor een dilemma stond bij de puntentelling.

Winnaar van de week

Filemon werd de winnaar van de week. Hij scoorde een 8 voor zijn concertfoto en ook bij de insecten-foto pakte hij de winst. Zijn juffer komt zelfs op de cover van het natuurboek van de Postcodeloterij. Hiervoor kreeg hij een 7,5 wat van zijn totaal een 7,8 maakte.

Naar huis

Ook Geraldine en Tina scoorden goed met een 6,9 en een 6,4. Trijntje deed het minder goed: ze kreeg bij beide opdrachten een 5. Linda scoorde bij de eerste opdracht een 7, maar was er bij de tweede opdracht niet, waardoor ze 0 punten kreeg. Ze eindigde hiermee met een gemiddelde van 3,5. Maar betekende dat ook het einde?

Safe

Nee, dat betekende het niet. De jury besloot namelijk hun eenmalige safe in te zetten. “We hebben het besluit genomen. Sorry Linda, we nemen onze safe niet mee naar volgende week. Dus je blijft. We houden je er heel graag bij, we zien zoveel potentie in jou. Het zou heel raar zijn om jou naar huis te laten gaan”, aldus William Rutten.

Reacties

De kijkers van het programma vinden het terecht dat Linda door is. Aan ziek zijn kun je immers niks doen. Maar waar ze het niet mee eens zijn is dat Trijntje ook door mag naar volgende week. Op Twitter laten ze massaal weten dat zij niet gematst had mogen worden, omdat haar foto’s volgens hen niet goed genoeg zijn.

Trijntje Oosterhuis koestert een warme band met het koninklijk huis. Ze is goed bevriend met koningin Máxima, maar heeft ook een bijzondere relatie met een prinses in de familie...

Bron: RTL, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden