Kijkers 'Humberto' zijn lyrisch om 'B&B Vol Liefde'-kandidaat Romana: “Geef die vrouw een eigen talkshow” Beeld RTL
Kijkers 'Humberto' zijn lyrisch om 'B&B Vol Liefde'-kandidaat Romana: “Geef die vrouw een eigen talkshow”Beeld RTL

TV

Kijkers 'Humberto' zijn lyrisch over 'B&B Vol Liefde'-kandidaat Romana: “Geef die vrouw een eigen talkshow”

Woensdagavond waren B&B vol liefde-kandidaten Romana, Roxanne, Debbie en Bert te gast bij de talkshow Humberto. Vooral Romana maakte indruk bij de kijkers.

Tara StokdijkRTL

Zij noemen de blondine hilarisch en willen graag dat ze een eigen televisieprogramma krijgt.

Humberto

B&B vol liefde is dé televisiehit van de zomer. Humberto Tan vond het dan ook de hoogste tijd om eens wat kandidaten uit te nodigen aan zijn talkshowtafel.

Romana

In het programma zelf zijn het vooral B&B-eigenaren Debbie en Bert die voor veel ophef zorgen, maar aan de talkshowtafel is het Romana die de show steelt. Romana kwam naar Frankrijk voor Bert maar besloot zijn B&B onlangs te verlaten. Humberto vraagt haar hoe het contact met Bert inmiddels is.

Contact met Bert

Ze laat weten dat ze Bert sinds haar vertrek niet meer heeft gesproken: “Ik geloof niet dat hij geroerd is door mijn vertrek. (...) Ik denk dat hij andere dingen aan zijn hoofd had.”

Even wennen

Ook vertelt Romana dat ze het lastig vond om zichzelf op televisie terug te zien: “Ik denk dat ik wel heb laten zien hoe ik gewoon ben. Maar ik moest wel even wennen, dat je jezelf zo ziet.”

Reacties

Om hoe ze overkomt op televisie, hoeft Romana zich helemaal geen zorgen te maken. De kijkers zijn gek op haar, zo blijkt maar weer uit de reacties op de uitzending van Humberto. Zo laten de kijkers massaal op Twitter weten dat ze haar hilarisch vinden en dat ze een eigen talkshow zou moeten krijgen.

Humberto Tan: ‘Je moet jezelf af en toe niet serieus nemen’

Bron: RTL Boulevard.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden