Kijkers ‘Love is in the air’ houden het niet droog bij eerste hereniging van het seizoen: “Lekker jankavondje” Beeld RTL
Kijkers ‘Love is in the air’ houden het niet droog bij eerste hereniging van het seizoen: “Lekker jankavondje”Beeld RTL

Kijkers ‘Love is in the air’ houden het niet droog bij de eerste hereniging van het seizoen: “Lekker jankavondje”

Woensdagavond was het eindelijk zo ver: het nieuwe seizoen van Love is in the air ging van start.

Tara StokdijkRTL

Kijkers hielden het niet droog bij de eerste, emotionele hereniging van het seizoen.

‘Love is in the air’ is terug

De eerste aflevering speelt zich af in Canada. De Friese familie Betsema wordt door Dr. Love Robert ten Brink herenigd met hun dochter Hilde. Hilde staat op het punt om te trouwen met een man die haar familie nog nooit heeft ontmoet.

Emotionele hereniging met ouders en zus

Vader Jappie, moeder Zwaan en dochter Jildou en haar twee kinderen worden daarom naar Canada gevlogen. Ze hebben Hilde al bijna een jaar niet gezien, dus het weerzien is emotioneel. Maar dat is niet de enige reden.

Moeilijke jaren door verslaving

Het gezin heeft een paar moeilijke jaren gehad door de verslaving van dochter Jildou, de zus van Hilde. Jildou’s kinderen wonen dan ook niet meer bij haar, maar bij opa en oma.

Lastig om toch te vertrekken

Dit speelde al voor Hilde’s vertrek en daarom vond Hilde het lastig om weg te gaan. “Maar het was voor mij wel heel fijn dat ik mijn eigen ding kon doen, en ik niet meer continu de druk daarvan had. Aan de andere kant ook wel erg lastig, om dan toch weg te gaan en dat achter te laten.”

Reacties

Wanneer Robert aan Hilde vertelt dat haar familie buiten staat, gelooft ze het bijna niet. “Ik dacht: dit is toch niet echt?!” Ze rent erop af en dat levert emotionele beelden op. Kijkers thuis houden het niet droog.

Een paar oplettende kijkers storen zich ergens aan: waarom parkeren ze die bus nooit wat dichterbij?

Gijs Groenteman heeft het goed verpest bij omroep Max. Dit is wat er gebeurde:

Bron: RTL, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden