Kijkers ‘MAFS’ vertrouwen vriendinnen van bruidegom Martijn niet: ‘Daar speelt meer’ Beeld MAFS Still
Kijkers ‘MAFS’ vertrouwen vriendinnen van bruidegom Martijn niet: ‘Daar speelt meer’Beeld MAFS Still

Kijkers ‘MAFS’ vertrouwen vriendinnen van bruidegom Martijn niet: ‘Daar speelt meer’

Woensdagavond zagen de kijkers van MAFS hoe het Ibiza-mysterie werd ontrafeld. Toch wordt de situatie van Martijn en zijn ‘Bossche bolletjes’ niet helemaal vertrouwd en denken kijkers dat er meer speelt.

Tara StokdijkMAFS Still

In de eerste aflevering werd de match Martijn en Nicole aan ons voorgeschoteld. Allebei liefhebbers van een feestje én Ibiza. Aan het einde van de aflevering betrad de bruidegom de trouwzaal en merkte hij iets op: een aantal dames in de zaal bleek hij al te kennen.

Tegelijk op Ibiza

In de aflevering van woensdagavond werd hier meer over duidelijk. Het toeval wilde dat Martijn en Nicole onlangs op hetzelfde moment op Ibiza zijn geweest. Hun beide vriendengroepen - waar een hoop overlap is - wilden zelfs samen dineren, maar drie slimme vriendinnen wisten dat te voorkomen.

De vriendinnen

RTL maakte er een flinke cliffhanger van: wat hebben de gemeenschappelijke vriendinnen op te biechten? Kijkers zaten op het puntje van hun stoel. Zou een van de vriendinnen al eens gescharreld hebben met Martijn? Of is er iets anders spannends gebeurd? Dat viel allemaal wel mee, de biecht had alles te maken met de bruiloft. De drie vriendinnen werden namelijk zowel door Martijn als Nicole uitgenodigd voor de bruiloft en wisten daarom al dat zij aan elkaar gematcht waren. Op Ibiza konden ze hierdoor handig voorkomen dat de twee elkaar al zouden zien, maar ze moesten wel dit grote geheim met zich meedragen.

De Bossche bolletjes

Oké, die aap kwam uit de mouw. Maar van wie is Martijn nou een ex? Daar fluisterden de vriendinnen in de trouwzaal over, maar op die vraag krijgt de kijker geen antwoord meer. Het bruidspaar zelf leek het allemaal alleen maar heel gezellig te vinden. Met de hele groep gingen ze dansend en drinkend de avond door. Ook de onthulling dat Martijn zijn vriendinnen ‘de Bossche bolletjes’ noemt leek Nicole niet te deren.

Reacties

De kijkers thuis denken daar toch iets anders over en vertrouwen de situatie niet helemaal. ‘Daar speelt meer’, schrijft een kijker op Twitter. ‘Wie van de vriendinnen heeft het al met Martijn gedaan tijdens de vakantie?’, vraagt een ander zich af.

Carlo Boszhard gaat verhuizen naar een gigantische villa in Landsmeer. Entertainment journalist Matthijs Albers vertelt meer over de verhuizing, waaronder een opvallend detail betreffende Carlo’s verloofde Herald:

Bron: RTL, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden