Kijkers ‘Miljoenenjacht’ in een deuk om thuiswinnaar die ‘vroeg naar bed ging’: ‘Het zweet staat nog op z'n voorhoofd’ Beeld SBS
Kijkers ‘Miljoenenjacht’ in een deuk om thuiswinnaar die ‘vroeg naar bed ging’: ‘Het zweet staat nog op z'n voorhoofd’Beeld SBS

Kijkers ‘Miljoenenjacht’ in een deuk om thuiswinnaar die ‘vroeg naar bed ging’: ‘Het zweet staat nog op z'n voorhoofd’

Aan het einde van iedere Miljoenenjacht-aflevering mag Winston Gerschtanowitz langs bij de thuiswinnaar. Hoewel het maar een klein onderdeel van de aflevering betreft, hadden kijkers het toch vooral over dit moment.

Tara StokdijkSBS

In de studio bij Linda de Mol won finalist Peter maar liefst € 147.000 met het kofferspel. Na deze spannende finale is het altijd aan Winston om ditzelfde bedrag ook aan een thuiswinnaar te overhandigen. Hij ging langs bij de Eindhovense Marc. Maar die leek met hele andere dingen bezig.

Thuiswinnaar ‘Miljoenenjacht’ lijkt niet thuis

De enthousiaste Winston stond, live op televisie, voor de deur van de Eindhovense thuiswinnaar. Hij belde aan, en nog eens en nog eens. Maar er werd niet opengedaan. Winston besloot zelfs een aantal keren “goedenavond” te roepen, maar kreeg geen gehoor. De arme presentator moest de tijd blijven vol praten, maar gaf eerlijk toe bang te zijn dat de winnaar toch écht niet thuis was.

Vroeg naar bed

Winston wilde het bijna opgeven toen er ineens een zolderraam openging. Winnaar Marc stak zijn hoofd naar buiten. “We waren iets te vroeg naar bed denk ik”, gaf Marc toe. Winston beaamt dat het inderdaad nog best vroeg was. “Vroeg op bed... Ja, dat kan natuurlijk twee dingen betekenen”, lachte Winston tegen de camera.

Prijsuitreiking

Uiteindelijk deed Marc de voordeur voor Winston open en mocht hij binnenkomen. Zijn vrouw sloot later ook aan. Wanneer ze het prachtige bedrag uitgereikt krijgen, laat die laatste lachend weten dat ze daar wel voor uit bed wilde komen.

Reacties

De kijkers thuis moesten erg lachen om dit stukje televisie. Zij geloven er maar weinig van dat de twee al zo vroeg lagen te slapen. Het zweet op het voorhoofd van de winnaar zou volgens hen alles verraden.

Linda de Mol kreeg ooit déze mooie kans maar liet ‘m schieten:

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: SBS, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden