Kijkers ‘Miljoenenjacht’ leven mee met kandidaat met de gouden bel: ‘Dit is te sneu’ Beeld Miljoenenjacht
Kijkers ‘Miljoenenjacht’ leven mee met kandidaat met de gouden bel: ‘Dit is te sneu’Beeld Miljoenenjacht

Kijkers ‘Miljoenenjacht’ leven mee met kandidaat met de gouden bel: ‘Dit is te sneu’

Zondagavond was de eerste aflevering van het nieuwe Miljoenenjacht-seizoen op de buis. De winnaar én de thuiswinnaar wonnen een prachtig bedrag, maar er was één persoon waarvoor de avond wel heel slecht verliep.

Tara StokdijkMiljoenenjacht

Wie het programma goed kent, weet dat er tijdens het finalespel altijd een kandidaat in het publiek wordt aangewezen die de gouden bel in zijn of haar handen krijgt. Deze kandidaat mag voordat één van de eerste elf koffertjes opengemaakt wordt bellen. Hij of zij wint het bedrag uit de koffer tot een maximum van € 50.000.

Kijkers ‘Miljoenenjacht’ leven mee met beller

Deze aflevering was het Joao die mocht bellen. Vorig seizoen is het maximale bedrag van € 50.000 er maar liefst zeven keer uitgegaan, dus dat geeft hoop. “Maar”, zei Linda nog, “er kan ook maar vijftig cent in zitten.”

Vijftig cent

Het is net alsof ze het aanvoelde, want toen Joao met zijn bel rinkelde voor koffer 25, bleek er in die koffer inderdaad maar vijftig cent te zitten. Oef, een erg pijnlijk moment. Zeker toen hij vervolgens een cheque met daarop het bedrag van € 0,50 uitgereikt kreeg.

Finalespeler

Erik, de man die het grote finalespel mocht spelen, had het geluk wel aan zijn kant. Hij accepteerde een bod van € 380.000 en bleek daarmee precies op het juiste moment te stoppen. Hij zou namelijk daarna de koffer van € 5 miljoen hebben weggespeeld en een minder goede deal met de bank kunnen sluiten.

Reacties

Hoewel zowel Erik als de thuiswinnaar verblijd werden met een prachtig bedrag van € 380.000, zitten kijkers nog steeds in hun maag met Joao. Want wat was dat ontzettend sneu. Op Twitter pleiten de kijkers zelfs voor een extra regel: een minimumbedrag voor het spel met de gouden bel.

LibelleTV vroeg Linda de Mol wanneer ze voor het laatst een aantal dingen deed. Zoals: wanneer heeft ze voor het laatst iets liefs gedaan voor een ander, wanneer voelde ze zich voor het laatst trots en wanneer had ze voor het laatst vlinders in haar buik? Haar antwoorden zie je in deze video:

Bron: Miljoenenjacht, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden