Kijkers ‘Miljoenenjacht’ verbaasd: thuiswinnaars vergeten jarige Winston te feliciteren Beeld Screenshot SBS6
Kijkers ‘Miljoenenjacht’ verbaasd: thuiswinnaars vergeten jarige Winston te feliciterenBeeld Screenshot SBS6

Kijkers ‘Miljoenenjacht’ verbaasd: thuiswinnaars vergeten jarige Winston te feliciteren

Het was een bijzondere aflevering van Miljoenenjacht dit weekend. De kandidaat speelde meteen alle hoge bedragen uit het spel en de thuiswinnaars bleken een beetje in de war.

Demi SchoenmakersScreenshot SBS6

Hoewel Wouter zondagavond ontzettend vrolijk en positief aan het spel begint, brengt dit hem weinig goeds. Hij weet steeds alle hoge bedragen eruit te kiezen. Toch durft hij wel wat risico te nemen, waardoor Winston alsnog met een flinke cheque van € 21.000 langs de thuiswinnaars mag.

Winnaars helemaal van slag

Je zou toch denken: als een jarige Winston Gerschtanowitz op je stoep staat met een mooi geldbedrag, dan straal je toch van oor tot oor? Of je feliciteert de jarige in elk geval? Dat zit er zondagavond niet in.

De thuiswinnaars zitten dit keer gewoon op de bank tv te kijken. Ze herkennen zelfs hun eigen straat op tv. Toch lijken ze behoorlijk van slag als Winston ineens in de woonkamer staat met bloemen, een grote taart en een cheque. “Taart! Ik heb taart bij me”, zegt Winston enthousiast. “Want ik ben jarig!” De thuiswinnaars weten duidelijk niet wat ze moeten zeggen. Om de pijnlijke stilte op te vullen, wil Winston nogmaals benadrukken dat hij jarig is. “Ik ben echt jarig, ja. Hoe vindt u dat?!”

Geen felicitatie in ‘Miljoenenjacht’

Ook al heeft Winston inmiddels drie keer verteld dat hij jarig is, de thuiswinnaars hebben hem nog altijd niet gefeliciteerd. En dat vinden de kijkers thuis wel een dingetje. ‘Wat een onbeleefde thuiswinnaars, Winston zegt drie keer ‘ik ben jarig’, kon geen felicitatie af’, schrijft een kijker. Een ander reageert met: ‘Winston komt met taart. Ja, ik ben jarig. Thuis winnaars: Kan geen gefeliciteerd vanaf... belachelijk.’

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: Miljoenenjacht, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden