Heel Holland bakt Beeld Printscreen Omroep MAX
Heel Holland baktBeeld Printscreen Omroep MAX

Kijkers omarmen André en Erna in ‘Heel Holland bakt’: ‘Kunnen die twee samen een programma gaan maken?’

Deze aflevering staat helemaal in het teken van, jawel, karamel. Naast alle weelderige gebakjes hebben de kijkers vooral oog voor de chaotische Erna in de tent. Haar vriendschap met André van Duin doet menig hart smelten.

Faye BosPrintscreen Omroep MAX

Spoiler alert.

Chaos

Bakkers klaar? Bakken maar! In de tent van Heel Holland bakt maken de bakkers deze week weer drie zoetigheden om zichzelf te bewijzen: Franse tarte tatin (omgedraaide taartjes met vulling naar keuze), een technische opdracht met toffee en een sticky showstopper. Kijkers hebben vooral oog voor de chaotische Erna, die om alles in de stress schiet en meermaals bijna een mentale breakdown krijgt. Gelukkig sleept presentator André van Duin haar erdoorheen.

Heerlijk duo

En dat is aandoenlijk om te zien. “Ik heb me opgegeven voor jou. Ik wilde jou zien”, bekent ze aan André, waarop die reageert: “Ja maar, dan kun je me toch gewoon bellen?” Ook zegt Erna tegen de presentator dat hij liever is dan ze dacht. Kijkers genieten van het ‘heerlijke duo’.

Wegsmelten

Helaas voor Erna moet ze haar schort deze week inleveren. Met de zoetsappigheid blijkt het dan nog niet voorbij. Erna’s man wacht haar wekelijks buiten de tent op met een bos bloemen, voor het geval ze eruit zou liggen. En dat beeld is werkelijk om bij weg te smelten. Eén ding is zeker: zonder Erna is het volgende week heel wat stiller in de tent.

Heel Holland bakt is elke zondagavond om 20.25 uur te zien op NPO1.

Bron: Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden