Kijkers ‘Steenrijk, straatarm’ trekken rijkdom in twijfel: ‘Hij is echt geen makelaar’
 Beeld SBS6
Kijkers ‘Steenrijk, straatarm’ trekken rijkdom in twijfel: ‘Hij is echt geen makelaar’Beeld SBS6

Kijkers ‘Steenrijk, straatarm’ trekken rijk stel in twijfel: ‘Hooguit mensen die zich een lening bluffen’

In Steenrijk, straatarm ruilen deze week moeder Lianne en haar dochters Lizzy, Isabella en Soraya van leven met de ‘steenrijke’ Jaimy en Mira. Kijkers betwijfelen alleen of het jonge koppel echt wel zo rijk is.

Lize de BontSBS6

Jaimy en Mira zijn geen onbekenden in de televisiewereld. De twee deden eerder mee aan Temptation Island als verleiders.

Woning in Marbella

Moeder Lianne leeft van een uitkering, omdat ze door gezondheidsproblemen volledig is afgekeurd. Zij en haar drie dochters moeten rondkomen van € 50 per week. Ze zijn dan ook compleet overdonderd als ze hun knusse woning in Enschede mogen verruilen voor het huis van Jaimy en Mira in Marbella.

Makelaar

Jaimy en Mira leven een luxe leven aan de Spaanse Costa del Sol. “Ik ben makelaar en verkoop hier appartementen en villa’s tussen de € 150.000 en 40 miljoen”, vertelt Jaimy. Zijn verloofde Mira regelt alles achter de schermen voor hem. “We genieten volop en kijken niet naar het prijskaartje”, vertelt Mira. Dat ze niet naar prijzen kijken, is te zien aan hun weekbudget. In tegenstelling tot Lianne geven zij samen € 1750 per week uit.

Reacties op ‘Steenrijk, straatarm’

Toch hebben kijkers het niet over het exorbitante weekbudget, de tranen van geluk bij moeder Lianne of Mira’s schattige hondje George. Ze trekken vooral het inkomen van het Temptation Island-koppel in twijfel. ‘Sorry, maar ik geloof het niet. Hij is echt geen makelaar’, schrijft een kijker. Een ander grapt: ‘Die ‘rijken’ mogen een weekje rijk spelen’. Nog een kijker besluit: ‘Dit zijn geen rijke mensen. Hooguit mensen die zich een lening bluffen en over drie jaar zelf in de bijstand zitten.’

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: SBS6

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden