Gordon in 'K2 zoekt K3' Beeld Studio100
Gordon in 'K2 zoekt K3'Beeld Studio100

Televisie

Kijkers van ‘K2 zoekt K3’ woedend op jurylid Gordon

De eerste aflevering van K2 zoekt K3 was vrijdagavond voor het eerst te zien in Nederland. Online is er een hoop commentaar op jurylid Gordon. Hij maakt volgens de kijkers niet alleen onbegrijpelijke keuzes, ook zijn uitspraken kunnen niet door de beugel.

Lize de BontStudio100

Met het vertrek van Klaasje Meijer werd K3 gereduceerd tot K2. Om K3 weer compleet te krijgen heeft Studio100 besloten om op zoek te gaan naar een waardige opvolger.

Jury

De jury bestaat uit Gordon, Samantha Steenwijk en de Vlaamse zangeressen Natalia Druyts en Ingeborg Sergeant. Vooral Gordon krijgt er online flink van langs. De Nederlandse zanger en presentator moet alle kandidaten beoordelen op hun outfits en styling.

Commentaar

Zoals we Gordon kennen doet hij dat zonder filter, maar Twitteraars laten weten dat ze dit niet oké vinden. “En nu even serieus: mensen die uitspraken doen zoals Gordon in #k2zoektk3 zijn exact reden waarom kinderen al op jonge leeftijd onzeker gemaakt worden, met alle gevolgen van dien”, schrijft iemand. Zo noemde Gordon in de tweede aflevering, die momenteel al te zien is in België, een onzekere kandidaat een ‘muisje’ en een andere deelnemer werd omschreven als suf en nerdy.

Deelnemer Lisa

Ook de keuzes van de juryleden staan onder vuur. Zo ging deelnemer Lisa niet door omdat ze geen contact maakte met Gordon. De kijkers noemen het onbegrijpelijk, zeker aangezien haar voorganger, die zijn tekst kwijt was, wél door mocht. Ook vragen de Vlamingen zich online af waarom er überhaupt Nederlanders zitten in een zoektocht voor een lid voor een oorspronkelijk Belgische groep.

Bron: Superguide

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden