Kijkers van ‘Kopen zonder kijken’ lachen zich rot om man die per se een bad wil: “Wat doet hij toch moeilijk” Beeld RTL still
Kijkers van ‘Kopen zonder kijken’ lachen zich rot om man die per se een bad wil: “Wat doet hij toch moeilijk”Beeld RTL still

Kijkers van ‘Kopen zonder kijken’ lachen om man die per se een bad wil: “Wat doet hij toch moeilijk”

Maandagavond was er weer een nieuwe aflevering van Kopen zonder kijken op de buis. Dit keer werd er met man en macht gezocht naar een huis voor Merel, Jort en hun twee zoontjes.

Tara StokdijkRTL still

Al snel bleek het een flinke uitdaging te worden voor makelaar Alex. Merel en Jort hielden er namelijk flink wat eisen op na. Zo wilden ze een onderhoudsvrij huis van minimaal 100 vierkante meter in een kindvriendelijke wijk mét een betonnen fundering, kunststof kozijnen, drie slaapkamers en een kantoor.

En dat bad...

Er was nóg een harde eis: het nieuwe huis moest een bad hebben. Vooral Jort wilde dit graag. Voor dit alles had het stel een budget van 350.000 euro. Makelaar Alex wist al dat dit een lastige klus zou gaan worden, en wat bleek al snel? Juist doordat het bad een harde eis was, lukte het maar niet om een huis te vinden.

Teleurstelling

Na het welbekende én gevreesde ‘consessie-gesprek’ besloot het stel om hun budget te verhogen met 50.000 euro. Dit was mogelijk dankzij een mooi bod op hun huidige huis. Dankzij dit extra budget lukte het Alex om een huis voor het stel aan te kopen mét ligbad. Kan niet misgaan, dacht Alex, maar dat gebeurde wel. Een aantal weken, en de bekende speurtocht, later stond het stel eindelijk in hun nieuwe stulpje. Of ze blij waren? Niet bepaald! Merel barstte zelfs in tranen uit omdat ze zo teleurgesteld was in het huis.

Verbouwing

Gelukkig moest de verbouwing nog komen. Bouwdeskundige Bob wist er zoals altijd weer een waar paleisje van te maken. Ook verruimde hij de badkamer en voegde hij een nieuw bad met allerlei technische snufjes toe. Merel en Jort waren dolblij!

Reacties

De kijkers van Kopen zonder kijken lagen tijdens de uitzending in een deuk en dan hoofdzakelijk om één ding: dat bad! Ze begrijpen niet goed waarom dit zo'n harde eis is gebleven voor het stel, zelfs toen de zoektocht erop stuk liep. Op Twitter laten ze massaal weten hoe ze erover denken:

Exen Caroline Tensen en Martijn Krabbé verliefd op elkaar

Bron: Twitter, RTL.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden