RTL - Nick van Ormondt Beeld RTL - Nick van Ormondt
RTL - Nick van OrmondtBeeld RTL - Nick van Ormondt

Kijkers wisten het zeker, en inderdaad: dít is de Vogelverschrikker in ‘The masked singer’

Vrijdagavond staat de kwartfinale van The masked singer op het televisiemenu. De acht overgebleven kandidaten nemen het daarin tegen elkaar op in duetvorm. Maar liefst twee kandidaten moeten zich vanavond onthullen. En de eerste gemaskerde kandidaat is inmiddels bekend: de Vogelverschrikker moest zijn identiteit onthullen.

Kim Van WeeringRTL - Nick van Ormondt

Kijkers dachten het al weken zeker te weten, en ze kregen vanavond helemaal gelijk. Niemand minder dan Marc-Marie Huijbregts bleek in het kekke tuinpak te zitten.

Knallende optredens

Het eerste duet van de avond was een strijd tussen de Stier en de Vogelverschrikker. Samen zongen zij Under pressure van Queen. Het was uiteindelijk de Stier die aan het langste eind trok. De Vogelverschrikker zagen we in de sing-off terug. Daarin moest hij het opnemen tegen de Haai, die vlak daarvoor het duet ‘verloor’ van de Krokodil.

Helaas hield het avontuur voor de Vogelverschrikker na de sing-off echt op, en zat er niets anders op dan zijn masker afzetten. Maar niet voordat de juryleden een gok mochten wagen wie er in het pak verscholen zat. Buddy en Gerard zetten in op Alex Klaassen en Freek Bartels. Loretta en Carlo wisten het zeker: dit móest Marc-Marie Huijbregts zijn. Zij kregen helemaal gelijk.

Ook voor veel kijkers thuis bestond er geen twijfel over de identiteit van de Vogelverschrikker:

Over vogelverschrikkers gesproken: zelf een exemplaar maken? Zo doe je dat:

Bron: RTL & Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden