Kijkers zien stel in ‘Voor hetzelfde geld’ flink teleurgesteld worden: ‘Het was ze gegund’ Beeld RTL
Kijkers zien stel in ‘Voor hetzelfde geld’ flink teleurgesteld worden: ‘Het was ze gegund’Beeld RTL

Kijkers zien stel in ‘Voor hetzelfde geld’ flink teleurgesteld worden: ‘Het was ze gegund’

In Voor hetzelfde geld starten Faris en Ishani hun zoektocht naar een woning in Zeeland. Het stel komt uit Den Haag, maar wil een grotere woning en meer rust. Dat alles voor een budget van € 300.000.

Tara StokdijkRTL

Een flinke uitdaging voor makelaars Debbie en Vinod, maar het lukt ze om drie geschikte woningen én een out-of-the-box-huis voor het stel te vinden.

‘Voor hetzelfde geld’

Het stel wil graag een huis dat een stuk ruimer is dan hun huidige appartementje in Den Haag. Ze hebben namelijk een kinderwens. Ze zoeken daarom een woning met drie slaapkamers, een tuin én het moet instapklaar zijn.

Verliefd op Vlissingen

Debbie en Vinod laten het stel vier woningen zien. Hoewel het stuk voor stuk mooie huizen zijn, is het niet moeilijk om een keuze te maken. Het koppel werd namelijk direct verliefd toen ze de woning in Vlissingen zagen.

Weinig te doen

De twee gaan dus proefwonen in Vlissingen. Hoewel ze het huis fantastisch vinden, beginnen ze in die week toch te twijfelen aan de stad. Ze zijn namelijk niet echt onder de indruk van wat er in Vlissingen te doen is.

Bod uitbrengen of niet?

Aan het einde van de week moeten ze de vraag der vragen beantwoorden: gaan ze een bod doen of niet? Ondanks hun twijfels besluiten ze tóch een bod uit te brengen. Maar ze moeten wel boven hun budget bieden om kans te maken. Uiteindelijk bieden ze € 315.000.

Reacties

Dan komt Natasja langs met het verlossende antwoord: zijn ze het geworden of niet? Hoewel het programma meestal goed afloopt, is dat dit keer niet het geval. Iemand heeft hoger geboden, dus ze zijn het niet geworden. Ze laat het stel zeer teleurgesteld achter. De kijkers laten massaal weten dat ze het sneu vinden en het stel de woning gegund hadden.

Verdrietige tijden voor Maxim Froger. Zijn relatie met Shayna Senior is voorbij:

Bron: RTL, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden