Kim Feenstra Beeld Brunopress
Kim FeenstraBeeld Brunopress

Kim Feenstra openhartig over de band met haar vader na jaren afwezigheid

Kim Feenstra vond de 60e verjaardag van haar vader een mooie reden om stil te staan bij de band die ze samen hebben. “Mijn vader was de afgelopen 14 jaar een mooie aanvulling in mijn leven ten opzichte van de andere jaren die we eerder hebben gemist.”

RedactieBrunopress

Normaal zou Kim niet zo snel een post wijden aan iemand die jarig is, maar dit weekend maakt ze een uitzondering.

Uit het oog verloren

Ze deelt een aantal kiekjes uit de oude doos en schrijft dat zij en haar vader elkaar heel lang uit het oog zijn verloren door ‘omstandigheden’. Die tijd zijn ze nu aan het inhalen. “Ik heb hem vanaf dat ik drie of vier was tot mijn 22e niet vaak gezien. Dat was misschien op één hand te tellen. Hoe en waarom doet er niet meer toe. Het gaat om hier en nu”, legt ze uit.

Toeval

De afgelopen jaren hebben de twee elkaar op verschillende plekken in de wereld getroffen. Zo was Kim in New York voor een modellenklus en verbleef ze heel toevallig in hetzelfde hotel als vader. “Ik werd gedropt door mijn driver bij mijn hotel, ik stap uit en ik zie mijn vader voor het hotel staan met een sigaretje in zijn hand. Ook net aangekomen. Van alle plekken en hotels in Manhattan.” Zo hebben de twee nog veel meer bizarre ontmoetingen op wereldse plekken, waaronder Milaan. “Ik blijf het bijzonder vinden. Het moest zo zijn.”

Een mooie aanvulling

“Mijn vader was de afgelopen veertien jaar een mooie aanvulling in mijn leven ten opzichte van de andere jaren die we eerder hebben gemist. Nu is hij opa. Zijn eerste kleinkind. En ik zie hoe trots hem dat maakt.” Ze laat dan ook weten dat ze blij is dat hij er is. “Het is vandaag geen vaderdag, maar het is wel jouw dag.”

Bron: Instagram.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden