Komt Roxanne van 'B&B vol liefde' je bekend voor? Aan dit populaire programma nam ze eerder deel Beeld RTL
Komt Roxanne van 'B&B vol liefde' je bekend voor? Aan dit populaire programma nam ze eerder deelBeeld RTL

Komt Roxanne van ‘B&B vol liefde’ je bekend voor? In dít populaire programma zat ze eerst

Roxanne (32) uit Roosendaal is een van de B&B-eigenaren die op dit moment in het datingprogramma B&B vol liefde op zoek is naar de ware.

Komt ze jou ook zo bekend voor? Dat kan goed kloppen!

Steenrijk, straatarm

Roxanne was namelijk begin vorig jaar te zien in het populaire programma Steenrijk, straatarm. Samen met haar zus Dominique vormde ze die aflevering het ‘steenrijke’ gezin. Ze ruilde met de alleenstaande moeder Renate.

Financiële uitdaging

Renate, die in het normale leven niet veel heeft om van rond te komen, kon een week lang genieten van luxe, waar Roxanne en Dominique voor een uitdaging kwamen te staan en het met minder moesten doen.

Verschil in weekbudget

In de aflevering werd al duidelijk dat Roxanne haar geld verdient met het runnen van een B&B en een succesvol cateringbedrijf. Zus Dominique handelt in paarden. Hierdoor konden ze een weekbudget van €1300 neerleggen. Zelf moesten ze het met €50 euro doen, het weekbudget van Renate. Kijk de aflevering hier terug.

Art Rooijakkers over de ergste kater die hij had

Bron: RTL Boulevard.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden