Hein en Quirine Beeld RTL
Hein en QuirineBeeld RTL

‘Kopen zonder kijken’-kandidaten Hein en Quirine hebben verrassing voor Bob tijdens opnames

Nieuwe aflevering, nieuwe uitdaging voor het team van Kopen zonder kijken. Aan makelaar Alex, aannemer Bob en stylist Roos de taak om een droomhuis te realiseren voor Hein en Quirine. Ware het niet dat het stel nog een verrassing in petto heeft tijdens de opnameperiode.

Renée MulckhuijseRTL

Uit Amsterdam vertrekken is niet het enige wat het koppel wil.

De wensen van Hein en Quirine in ‘Kopen zonder kijken’

Hein en Quirine dromen van een jarendertigwoning in de buurt van Den Bosch. Het liefst eentje van meer dan honderd vierkante meter, met een riante woonkeuken, drie slaapkamers en een mooie tuin. Dat allemaal voor het budget van 450.000 euro. Een onmogelijke opgave, geeft makelaar Alex direct aan. De jarendertigwoning kunnen ze wegens hun budget direct al afschrijven, daar is de concessieklok niet eens voor nodig.

Om de grootste wensen te realiseren, hoogt het stel hun budget op met nog eens 50.000 euro en gaan ze ‘all in’. Zelfs dan blijkt het onmogelijk om een huis te vinden op de overspannen woningmarkt in de regio waar ze willen wonen. Tijdens het concessiegesprek met Alex besluiten ze om het zoekgebied te verbreden om hun kans te vergroten. En dan heeft Alex beet in Vught.

Verrassing

Het telefoontje van aannemer Bob om hun spaarpot nog eens om te kieperen en met meer geld voor de verbouwing over de brug te komen, is na zoveel seizoenen van Kopen zonder kijken geen verrassing meer. Wel het leuke nieuwtje van Hein en Quirine aan Bob en het team: Quirine is in verwachting, dus dient er naast die prachtige woonkeuken - waar dat extra budget voor nodig is - ook een babykamer gerealiseerd te worden.

Het eindresultaat mag er zijn. Het koppel vindt hun nieuwe woning ‘waanzinnig’ en is ‘toekomstproof’ voor het jonge gezin. “Ik vind het echt mega leuk ingericht. Echt mega ons”, aldus de enthousiaste Quirine.

Nog steeds gelukkig

Nu, maanden later, is het gezin nog steeds gelukkig in hun huis. Hun zoon is inmiddels geboren, waardoor Hein en Quirine extra blij zijn met alle ruimte die ze nu hebben in vergelijking met hun Amsterdamse appartement. Een geslaagde aflevering, dus.

Bob Sikkes is de ster van het populaire programma Kopen zonder kijken. De aannemer valt bij heel wat vrouwen in de smaak en ontvangt daarom uiteenlopende berichten. Matthijs legt uit hoe het zit.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden