Mr. Frank Visser Doet Uitspraak Beeld SBS
Mr. Frank Visser Doet UitspraakBeeld SBS

Televisie

Koppel met 150 vogels op zolder zorgt voor verbazing in ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’

In Mr. Frank Visser doet uitspraak werd weer eens een bijzondere zaak behandeld. Jessica uit Papendrecht heeft last van een muizenplaag en dat heeft volgens haar te maken met de hobby van haar buren. Zij hebben zo’n 150 parkieten op zolder staan.

Lize de BontSBS

Volgens Jessica komen de muizen af op het vogelvoer, maar Arie en Anita geloven niet dat hun hobbyparkieten iets te maken hebben met de plaag. Zij denken dat de knagende diertjes afkomen op de kliko’s en een perk met onkruid vlak bij het huis.

Inboedel kapot

Jessica besluit de hulp in te schakelen van presentator Viktor Brand en Mr. Frank Visser. Het is inmiddels zo erg dat er meerdere muizen door het huis van Jessica trippelen. Het ongedierte poept en plas de boel onder en bijt de inboedel kapot.

Oorzaak

De kijkers laten via Twitter weten dat ze massaal achter Jessica staan en dat geldt ook voor Mr. Frank Visser. Volgens hem ligt de oorzaak van de muizenplaag wél bij Arie en Anita. De vogels moeten uit het huis worden verwijderd én er moet een grondige schoonmaakbeurt komen. Een fijne uitspraak voor Jessica, waar ook de kijkers zich in kunnen vinden.

Wil je ons als trouwe Libelle-lezer helpen? Vul dan deze enquête in.

Bron: Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden