Linda Hakeboom Beeld Brunopress
Linda HakeboomBeeld Brunopress

Linda Hakeboom deelt geweldig gezondheidsnieuws: “Vandaag is het feest!”

Linda Hakeboom deelt maandag geweldig nieuws op Instagram. De 35-jarige documentairemaakster laat met een foto weten dat haar kankerbehandelingen zijn afgerond. “Ik. Ben. Klaar!”

Anne-Flore MullerBrunopress

Ze wordt direct overladen met felicitaties en gelukswensen.

Borstkanker

In augustus 2020 ontdekte Linda Hakeboom een knobbeltje in haar borst. Ze dacht dat het ‘vast niets’ zou zijn, maar het bleek om de meest agressieve vorm van borstkanker te gaan. Ze onderging een jaar lang een intensief behandeltraject.

Afgeronde behandelingen

Op sociale media nam ze haar volgers mee in het proces, en deelde ze openhartig haar emoties, gevoelens en angsten over de intense periode rondom haar ziekte. Maar nu, een ruim jaar verder, laat ze weten dat het goed met haar gaat. Zo goed zelfs, dat haar kankerbehandelingen zijn afgerond.

Vandaag is het feest

“Wát een gek moment. Als je de diagnose krijgt, staat je leven van de één op de andere dag in het teken van deze ziekte. En nu ga ik weer vooruit kijken. Nog géén idee wat dat in gaat houden... We zien het wel! Wat er ook gebeurt, vandaag is het feest!”, schrijft ze bij de foto.

Reacties

Ze wordt direct overladen met gelukswensen, hartjes en liefde. “Wat geweldig. Geniet van dit moment. You did it!”, schrijft een volger. “Een hartje voor jou!”, reageert een ander. “Gefeliciteerd, wat fijn!”, schrijft een andere volger bij de foto, gevolgd door weer heel veel hartjes.

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden