Luisteren maar: voormalig ‘GTST’-acteur Guido Spek heeft zijn eerste single uitgebracht Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Luisteren maar: voormalig ‘GTST’-acteur Guido Spek heeft zijn eerste single uitgebrachtBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Luisteren maar: voormalig ‘GTST’-acteur Guido Spek heeft zijn eerste single uitgebracht

Guido Spek kun je kennen als Sjoerd Bouwhuis uit Goede tijden slechte tijden. Daar speelt hij overigens al een tijdje niet meer in. Wel timmert hij nu aan de weg als muzikant.

Tara StokdijkBrunopress/Patrick van Emst

Zijn eerste single is een feit. Die heeft-ie vandaag uitgebracht onder de bijzondere titel Sjieke poes.

Guido Spek brengt eerste single uit

Dat Guido goed kan zingen, had je kunnen weten. Zo deed hij als leeuw mee aan The masked singer, waar hij hoge ogen gooide. Hij haalde zelfs de finale met zijn zangtalent.

Muziekcarrière

De acteur verliet GTST in 2019. Hij nam afscheid van Meerdijk om aan zijn muziekcarrière te kunnen werken. Zo gezegd, zo gedaan. Zijn eerste single is er.

Lied over social media

In The masked singer zong hij veel Engelstalig, bijvoorbeeld het bekende nummer Wrecking Ball van Miley Cyrus. Toch gooit hij het voor zijn eigen muziek over een heel andere boeg. Hij maakte namelijk een Nederlandstalig lied over social media.

Sjieke poes

Hierin neemt hij de wondere wereld van social media en influencers behoorlijk op de hak. Zo zingt hij onder andere: “De vraag van vandaag is wat je hebt gedaan, want een dag niet gepost is een dag niet bestaan.” En: “Plaatjes vullen geen gaatjes en de wereld draait wel door. Ik wil je best wel helpen, maar hoeveel likes krijg ik ervoor?”

Luister het hele nummer hier:

Voormalig GTST-actrice Pamela Teves heeft haar huis te koop gezet. Matthijs vroeg zich af wat de reden is van de verkoop:

Bron: YouTube

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden