Maarten van Rossem Beeld  Bart Brussee
Maarten van RossemBeeld Bart Brussee

Maarten van Rossem schokt ‘Slimste mens’-kijker: “Wat mij betreft schieten ze Johnny Depp dood”

Maarten van Rossem deed in de Slimste mens-uitzending van maandagavond een opvallende uitspraak over Johnny Depp. Veel kijkers van het programma zijn in shock.

Tara Stokdijk Bart Brussee

Maarten van Rossem staat bekend om zijn kritische, soms harde uitspraken. Maar dit keer vinden kijkers dat hij echt te ver gaat.

Maarten van Rossem doet schokkende uitspraak

In de uitzending heeft Maarten het over showbizz en nieuwtjes over sterren. Hij noemt dergelijke nieuwsberichten ‘lulkoek’. Hij vindt het grote onzin en wil niet op de hoogte gehouden worden over het reilen en zeilen van celebrities.

Deleteknop

Sterker nog: hij wil het liefst een ‘deleteknop’ in zijn hoofd zodat hij dit soort zaken vergeet. “Dat je al die lulkoek over die zangeressen, ruziemakende echtparen, Will Smith, de hele santenkraam, dat je dat op zou kunnen ruimen”, aldus Maarten.

Johnny Depp

Ook noemt hij de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard als voorbeeld. Dan zegt hij: “Wat mij betreft schieten ze Johnny Depp morgen dood en begraven ze hem op een anonieme plek.”

Reacties

Een heftige uitspraak die bij veel kijkers in het verkeerde keelgat schiet. ‘Een mannelijk slachtoffer van huiselijk geweld dood wensen, heel normaal voor Maarten van Rossem’, deelt een kijker op Twitter. ‘Maarten van Rossem vindt dat hij alles over iedereen mag zeggen’, schrijft een ander.

Martien Meiland

Maarten haalde ook uit naar Martien Meiland. Kandidaat Jip van den Toorn kreeg de vraag op welke partij Martien had gestemd tijdens de laatste Tweede Kamer-verkiezingen. Het antwoord: de PVV.

Reactie van Maarten

“Je zal het maar bekennen”, reageert Maarten hierop. “Ik had al geen hoge pet op van die familie, maar dit is wel zo’n beetje de punt die je erachter kunt zetten.” Vorige week haalde Maarten nog uit naar prinses Amalia.

Bron: KRO-NCRV, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden