'MAFS'-Henk en Chantal gaan voor nieuw televisieprogramma met elkaar uiteten Beeld Still teaser
'MAFS'-Henk en Chantal gaan voor nieuw televisieprogramma met elkaar uitetenBeeld Still teaser

‘MAFS’-Henk haalt uit naar Chantal: “Kan het nou niet eens klaar zijn, al die sneren naar mij op social media?”

Henk en Chantal trouwden begin 2020 met elkaar zonder dat ze elkaar ooit hadden gezien in het populaire programma Married at first sight. Dat huwelijk duurde niet lang, want de twee kregen enorme ruzie en gingen uit elkaar.

Tara StokdijkStill teaser

In het Discovery+-programma Eating with my ex: going Dutch gaan de twee na al die tijd weer eens met elkaar eten om het een en ander uit te praten. Maar ze krijgen pittige vragen voorgeschoteld waardoor het etentje een nogal verhitte wending krijgt.

Henk en Chantal

Het etentje start vrij gemoedelijk. De twee geven elkaar zelfs nog wat complimentjes over en weer en zeggen het leuk te vinden om elkaar weer te zien. Dan moeten ze de vragen aan elkaar gaan stellen die ze van tevoren hebben voorbereid.

Pittige vragen

Wanneer Henk aan Chantal vraagt waarom ze hem niet met rust laat, schiet Chantal uit haar slof. “Waarom ik jóú niet met rust laat?” Volgens Henk blijft Chantal zich maar onaardig uitlaten over hem in de media. Terwijl hun deelname aan het programma al twee jaar geleden is en Henk allang samen is met een andere vrouw.

Sneren op social media

Als voorbeeld noemt Henk een foto die Chantal onlangs op Instagram plaatste. Daarop staat ze met oud-deelnemer Aron, die een deur voor haar openhoudt. Bij het kiekje schreef ze: “Zo kan het dus ook”, een sneer naar Henk, want hem verweet ze in het programma niet galant genoeg te zijn om een deur voor haar open te houden. “Ik vind het jammer dat je die sneer dan weer naar mij maakt, kan dat nou niet een keer klaar zijn. Weer die verwijzing naar die deur.”

Ontkenning

Chantal ontkent in alle toonaarden dat ze bij het plaatsen van die foto aan Henk heeft gedacht. “Jouw naam is die dag helemaal niet eens ter sprake gekomen. Helemaal nul, niks”, laat Chantal weten, maar Henk die gelooft er maar weinig van. “Het had haar gesierd als ze het had toegegeven”, zegt hij.

Oppervlakkige dingen

Dan vraagt Henk aan Chantal wat zijn beste eigenschappen zijn volgens haar. “Vrolijk, optimistisch, blij, spontaan... nou, ik vind mezelf eigenlijk wel spontaner, maar jij ook wel”, somt Chantal op. Henk is niet bepaald tevreden met haar antwoord: “Ze noemt alleen maar oppervlakkige dingen op.”

Strijdbijl begraven

Gelukkig wordt er tijdens het gesprek niet alleen gekibbeld, de twee krijgen ook de kans om alles goed uit te praten. Wanneer ze aan het einde van het diner als laatste vraag krijgen of de strijdbijl begraven kan worden, dan kiezen ze er beide voor om dat te doen. “Ik ga met een goed gevoel naar huis, maar ik heb geen behoefte meer om haar te zien, ik heb haar niks meer te vertellen, het is uitgesproken”, laat Henk weten.

Ex van Georgina Verbaan verliefd op olympisch kampioene

Bron: Discovery +

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden