‘MAFS’-Martijn heeft commentaar op het rijgedrag van zijn vrouw (die rijinstructrice is): “Je rijdt als iemand van 85” Beeld Videoland
‘MAFS’-Martijn heeft commentaar op het rijgedrag van zijn vrouw (die rijinstructrice is): “Je rijdt als iemand van 85”Beeld Videoland

‘MAFS’-Martijn heeft commentaar op het rijgedrag van zijn vrouw (die rijinstructrice is): “Je rijdt als iemand van 85”

De kijkers van Married at first sight zagen dinsdagavond dat Martijn en Nicole in Italië arriveerden voor hun huwelijksreis. Het zwembad, hun kamer: alles vonden ze fantastisch, maar hoe lang vinden ze het nog fantastisch met elkaar?

Tara StokdijkVideoland

De eerste barstjes waren namelijk al snel te zien.

Martijn en Nicole maken ruzie in ‘MAFS’

Het gaat al mis als de twee de huurauto ophalen. Want hoewel Nicole rijinstructrice is, kan Martijn het niet laten om allerlei bijdehante opmerkingen te maken. “Ik vind gewoon dat ik als man moet rijden”, begint hij. Als dat niet gebeurt, laat hij weten dat hij haar rijgedrag dan wel kritisch zal bestuderen.

Commentaar op rijgedrag

Eenmaal in de auto vindt Martijn dat Nicole te lang doet over achteruit inparkeren. En ook op de snelweg gaat het Martijn niet hard genoeg: “Hop, gas erop. Je rijdt nu serieus als een vrouw van 85”, zegt hij tegen zijn vrouw.

Nu al ruzie

“Je bent ook echt niet bang. Je gooit hem er gewoon op zonder te kijken. Die auto staat op mijn naam, alle eigen risico’s worden van mijn rekening afgehaald”, gaat hij verder. En ook daar stopt het gekibbel niet. “We zijn nog niet eens bij Ikea geweest, maar we hebben nu al ruzie”, klaagt Martijn vervolgens.

Reacties

Hoewel ze het bij het hotel weer helemaal leuk en gezellig lijken te hebben met elkaar, hebben kijkers een hard hoofd in deze match. Martijn wordt niet gespaard. Hij wordt arrogant, onzeker en onvolwassen genoemd. Ook wordt het stel vergeleken met Joep en Carolien van vorig seizoen, en we weten allemaal hoe dat afliep.

Presentator Carlo Boszhard gaat verhuizen naar een gigantische villa in Landsmeer. Entertainmentjournalist Matthijs Albers vertelt meer over de verhuizing, waaronder een opvallend detail betreffende Carlo’s verloofde Herald:

Bron: Videoland, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden