Bibian Mentel Beeld Brunopress
Bibian MentelBeeld Brunopress

Man Bibian Mentel eert overleden vrouw met tattoo: “De leegte is er maar er gebeuren ook mooie dingen”

Edwin Spee, de man van wijlen Bibian Mentel, heeft een tattoo op zijn pols laten zetten ter nagedachtenis aan zijn overleden vrouw. Met emotionele woorden legt hij in een korte video op Instagram uit waarom hij voor de getatoeëerde woorden gekozen heeft.

Anne-Flore MullerBrunopress

Op zijn pols prijken de Latijnse woorden ‘Amor Fati’ in hoofdletters.

Vier maanden geleden

Het is alweer vier maanden geleden dat Bibian Mentel overleed na een lange strijd tegen kanker. De man van de voormalig Olympisch sporter heeft nog elke dag verdriet om dit grote verlies in zijn leven, maar vertelt op Instagram ook weer voorzichtig mooie momenten te beleven.

Tattoo voor Bibian

“Ik ben in de bergen van Spanje aan het fietsen en heb gisteren een nieuwe tattoo laten zetten met de woorden ‘Amor Fati’. Deze woorden betekenen ‘het omarmen en liefhebben van je lot”, begint Edwin Spee.

Mooie dingen uit slechte dingen

Hij legt zichtbaar geëmotioneerd uit: “En dat leek me na de dood van Bibian nu vier maanden geleden wel een heel mooie tattoo om eigenlijk te omarmen dat ook uit slechte dingen weer mooie dingen voortkomen. En dat gebeurt al. Het verdriet is er en de leegte is er, maar er gebeuren ook alweer heel veel mooie dingen en ik geniet alweer. Liefs voor jullie”, aldus Edwin.

Reacties

Onder de video reageren duizenden mensen met hartjes en bemoedigende woorden. “Alleen maar liefde, Edwin”, reageert iemand. Een ander schrijft de woorden “Prachtig gezegd’, onder de video neer. “Prachtige sterke man! Bibian zal trots op je zijn!”, reageert weer iemand anders.

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden