Guess who's back?

Marieke Elsinga kondigt comeback op de radio aan: “Ik heb er méga zin in!”

Fans van Marieke Elsinga (35) kunnen hun geluk niet op. De presentatrice en radio-dj heeft namelijk op haar Instagram laten weten dat ze vanaf komende maandag weer te horen is op haar vertrouwde plekje bij Qmusic. Marieke kondigde het nieuws vanochtend ook nog aan in haar show Mattie & Marieke.

Erandi Godinez

Marieke kondigde begin april van dit jaar aan dat ze haar werkzaamheden tijdelijk zou neerleggen, omdat ze ‘voorzichtig’ met zichzelf wilde zijn. Marieke had het op dat moment razend druk, naast de radio deed ze namelijk ook allerlei tv-klussen en de combinatie werd haar simpelweg teveel.

“Heel dankbaar”

Inmiddels lijkt ze zich weer wat beter te voelen. In haar Instagrampost laat ze weten dat ze staat te trappelen om weer bij Qmusic te gaan zitten. “Vanaf maandag ben ik er weer! Ik heb er mega zin in en ben dit geweldige clubje mensen (voor én achter de schermen) heel dankbaar dat ik even op de rem heb mogen trappen en alle tijd kreeg. Ik houd de woensdagen nog even voor mezelf, maar alle andere dagen zit ik tussen 6-10 uur tegenover mijn grote vriend Mattie op Qmusic.”

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden