Marlijn haalt veel troost uit zoontje na verlies moeder: “Zo lief!” Beeld BrunoPress
Marlijn haalt veel troost uit zoontje na verlies moeder: “Zo lief!”Beeld BrunoPress

Marlijn haalt veel troost uit zoontje na verlies moeder: “Zo lief!”

Marlijn Weerdenburg heeft geen makkelijke tijd achter de rug. De actrice beviel onlangs van haar tweede zoontje, maar verloor kort ervoor haar moeder na een kort en plotseling ziektebed.

Erandi GodinezBrunoPress

Gelukkig haalt ze veel troost uit haar gezin, zo laat ze weten op Instagram.

“Ik kan er soms wel om huilen”

Marlijn deelt een schattig kiekje waarop haar oudste zoontje haar een kusje geeft. “Deze lieve jongen geeft me sinds het verlies van mijn moeder ineens knuffels,” zo schrijft ze bij de foto. “Lange (soms iets wat harde en onbehouwen) omhelzingen. Met kusjes erbij. Hij voelt alles zo goed aan. Ik kan er soms wel om huilen, zo lief vind ik hem.”

“Dood en leven lagen nooit zo dicht bij elkaar”

Marlijn beviel op 23 april 2021 van haar tweede zoontje Sammie Johan Willempje Broers. “Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dicht bij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie,” zo schreef ze bij de geboorteaankondiging, waarmee ze verwees naar het plotselinge overlijden van haar moeder.

“Mijn moeder had het zo gewild”

Marlijn heeft samen met de geboorte van haar zoontje ook een nieuwe single uitgebracht met de titel ‘Sammie’. “Begin januari kwam het idee naar boven om, op het moment dat wij ons grootste cadeau zouden krijgen, jullie een soort virtueel muzikaal geboortekaartje te ‘sturen,” aldus Marlijn. “Daarna stortte mijn wereld in en verloor ik mijn moeder. Hoe vervreemdend om een liedje als dit uit te brengen. Van toen alles nog normaal was. En toch doe ik het. Mijn moeder had het zo gewild. Ze was mijn grootste fan en zou willen dat ik mijn zoon zou eren.”

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden