‘Massa is kassa’-kijkers kunnen veeleisende Nicol niet uitstaan Beeld Still SBS Massa is Kassa
‘Massa is kassa’-kijkers kunnen veeleisende Nicol niet uitstaanBeeld Still SBS Massa is Kassa

‘Massa is kassa’-kijkers kunnen veeleisende Nicol niet uitstaan

Kijkers van reallifesoap Familie Gillis: massa is kassa ergerden zich maandagavond groen en geel aan het gedrag van de familie. Aan de lading frikandellen die Peter wegwerkt en de buitenspeluitleg van Nicol. Maar het allerirritantste zat ’m toch wel in hoe ‘ons Nicol’ geen vinger leek uit te steken terwijl anderen - soms zichtbaar ziek - hard aan het klussen waren.

Cintha RoodStill SBS Massa is Kassa

Meer over Massa is Kassa lees je iedere week op Veronica Superguide.

Liever lui dan moe

De ergernis begon al gelijk aan het begin van de aflevering, wanneer Nicol een appartement controleert waarin een zo te horen doodzieke Johnnie aan het klussen is. Het geluid van je televisie moet omlaag, zó hard klinkt het gehoest van de arme man. Nicol lijkt het weinig uit te maken en is vooral blij met de vooruitgang van de verbouwing. Ook steekt ze geen vinger uit als ze Mieke passeert, die net een pak laminaat de trap op sjouwt.

‘Als ik jou was’

Nicols gedrag kwam blijkbaar doordat er een afspraak op de planning staat. “Het gaat wel goed, maar we moeten een beetje doorpakken want ik wil volgende week met de makelaar komen”, laat ze nog even weten voordat ze weer vertrekt. En hoewel ze de hele aflevering niets goed leek te doen volgens de reacties op Twitter - van haar kleding tot taalgebruik (zoals “Als ik jou was” zeggen voordat ze iemand een taak gaf) - was het vooral haar bazige gedrag waar kijkers zich aan ergerden.

Familie Gillis: massa is kassa kijk je iedere maandag om 20:30 uur op SBS6

Ronald de Boer was niet blij met schoonzoon Ronnie Flex

Bron:Veronica Superguide

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden