‘Massa is kassa’ krijgt ondanks mishandelingszaak een negende seizoen Beeld ANP
‘Massa is kassa’ krijgt ondanks mishandelingszaak een negende seizoenBeeld ANP

Vergeven en vergeten?

‘Massa is kassa’ krijgt ondanks de mishandelingszaak een negende seizoen

Het was even afwachten hoe het publiek zou reageren op het nieuwe seizoen van Massa is kassa, nadat de mishandelingszaak naar buiten kwam. Maar het lijkt erop dat iedereen Peter Gillis (60) weer in de armen heeft gesloten. De kijkcijfers van het achtste seizoen rijzen de pan uit én er blijkt zelfs een nieuw seizoen te komen.

Erandi GodinezANP

Mediadeskundige Rob Goossens onthulde gisteravond in RTL Boulevard dat het negende seizoen van het programma in november van start gaat. De realityster blijkt zijn prominente plekje op maandagavond ook weer terug te krijgen. Waar hij eerder nog plaats moest maken voor de Meilandjes en naar de dinsdagavond ging, is hij vanaf november weer op maandagavond te zien.

‘Massa is kassa’-mishandeling

Begin augustus werd nog bekend dat het Openbaar Ministerie (OM) Peter Gillis officieel verdenkt van de mishandeling van zijn vriendin Nicol Kremers. Peter zou Nicol op 29 mei in haar rug en neus hebben gebeten, tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten hebben geknepen. Ook zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken. Peter moest dezelfde avond een nachtje in de cel doorbrengen.

Reactie Talpa

Talpa zou het stel vervolgens op het matje hebben geroepen en gevraagd hebben wat er zich nu precies heeft afgespeeld tussen de twee. Het gesprek was voor directeur Marco Louwerens geen reden om het achtste seizoen niet door te laten gaan. Volgens hem is het simpelweg een ‘privékwestie’. “Wij hebben ook onze verantwoordelijkheid, maar moeten wel van feiten uitgaan voor zover we die kunnen achterhalen. Nou, dan ga je naar de bron; dat heb ik gedaan. Mocht er ooit een rechter bijvoorbeeld om wat voor reden dan ook een andere uitkomst zien in deze kwestie, dan zien we het dan wel weer. Maar dit is waar we het nu mee doen.”

Verklaring Nicol tegen Peter

Hoewel Nicol besloot om geen aangifte te doen, heeft ze wel een belastende verklaring afgelegd. Volgens de advocaat van Peter zitten hij en Nicol helemaal niet te wachten op de strafvervolging en vindt het tegen hun wil plaats. Nicol moet binnenkort verhoord worden door de rechter-commissaris. Peter liet onlangs aan RTL Boulevard weten dat hij niet bang is voor wat ze gaat zeggen. “Ik weet niet wat ze gaat verklaren, maar ik zie het met vertrouwen tegemoet.” De ondernemer gelooft dat hij en Nicol een ‘sterke relatie’ hebben. “Ik kruip niet weg, ik ben overal. En we zijn nog samen.”

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden