Maxime Meiland bijt van zich af na negatieve reacties op haar deelname aan ‘Vier handen op een buik’ Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Maxime Meiland bijt van zich af na negatieve reacties op haar deelname aan ‘Vier handen op een buik’Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Maxime Meiland bijt van zich af na negatieve reacties op haar deelname aan ‘Vier handen op een buik’

Woensdag werd bekend gemaakt dat Maxime Meiland te zien zal zijn in het volgende seizoen van Vier handen op een buik. Helaas ontving Maxime veel negatieve reacties op dit nieuws.

Tara StokdijkBrunopress/Patrick van Emst

Nu bijt de realityster van zich af op Instagram.

Maxime in Vier handen op een buik

In Vier handen op een buik worden jonge, zwangere vrouwen begeleid door bekende moeders. Voor het nieuwe seizoen is Maxime gevraagd om één van deze jonge vrouwen te begeleiden. Maxime is immers zelf ook op jonge leeftijd zwanger geraakt van haar dochtertje Claire en op dit moment is ze zwanger van haar tweede dochter.

Negatieve reacties

Op dit nieuws ontving Maxime vooral negatieve reacties. Op Instagram Stories laat ze weten wat ze daarvan vindt: “Wat een nare reacties op mijn deelname aan het programma Vier handen op een buik. Hoe komen mensen er toch bij dat ik zelf nooit gewerkt heb en nu nog niks doe behalve financieel ondersteund worden door mijn ouders?”

Maxime bijt van zich af

Ze vervolgt: “De dag dat ik 16 werd ben ik meteen gaan werken en ik heb mezelf altijd moeten onderhouden zoals ieder ander. Zeg gewoon niks als je geen idee hebt. Bah, ik word hier zo moe van.”

Nieuw seizoen

Mocht je het nu wél leuk vinden om Maxime in actie te zien: het nieuwe seizoen van Vier handen op een buik start vanaf 14 september. Ook Karin Bloemen, Victoria Koblenko, Airen Mylene en Angela Groothuizen zullen in dit seizoen jonge, zwangere vrouwen begeleiden.

Maxime Meiland vertelt over haar moeilijke jeugd

Bron: Instagram, Telegraaf.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden